Η Δήμητρα Ματσούκα: Εξομολόγηση "βόμβα"! «Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα ποτέ παιδί»!

Βαριές κουβέντες!

Η Δήμητρα Ματσούκα: Εξομολόγηση

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε μία εξομολόγηση "βόμβα" σχετικά με την προσωπική της ζωή! «Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα ποτέ παιδί»!

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην κάνει ποτέ παιδιά.

Δήμητρα Ματσούκα: Στο πλευρό της ο Πέτρος Κόκκαλης! Φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο θέατρο!

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν δική της επιλογή να μη γίνει μητέρα και δεν το μετάνιωσε, αφού ποτέ της δεν βρήκε τον άντρα της ζωής της.

«Όχι δεν με καθόρισε το αν ήμουν ένα όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο με καθόρισε η διάθεσή μου να είμαι μια άριστη μαθήτρια. Δεν το είχαμε στις παρέες μας αυτό. Όλοι ωραίοι ήμασταν… Αυτό το κατάλαβα με την τηλεόραση. Με την πιο συμπαθητική εμφάνιση παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ναι είμαι αγαθή αλλά ως ένα σημείο. Είμαι αγαθών προθέσεων κι αυτό μπορεί να με κάνει και λίγο αφελή. Αλλά δεν μου διαφεύγει καμία λεπτομέρεια. Παρατηρώ πολλά.

Πράγματι είπα ότι αν ήθελα ένα παιδί θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχα κάνει, πιο πολύ γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση… Το να μην έχω κάνει παιδί, αφού δεν έχω πρόβλημα υγείας, σημαίνει ότι δεν το ήθελα. Γιατί αν το ήθελα, δεν θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για μένα δεν θα υπήρχε πια; Όλες οι γυναίκες που θέλουν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρίσκουν, εγώ δεν θα έβρισκα; Δεν μπορεί… Μάλλον δεν θα το ήθελα. Μπορεί να μην ήμουν και τυχερή, μπορεί να μην βρέθηκα ποτέ στην συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη…»
Πηγή: iefimerida.gr

Δήμητρα Ματσούκα: Και όμως το είπε! «Όταν βρω τα δύσκολα κάνω τσόκου ρέι»!

Και όμως το είπε η Δήμητρα Ματσούκα! «Όταν βρω τα δύσκολα κάνω τσόκου ρέι» ανέφερε και μας άφησε κάγκελο!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε μεταξύ άλλων και για την Γωγώ, τον ρόλο που ερμήνευσε στην επιτυχημένη τηλεοπτικά σειρά “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”.

«Υπήρχαν πάρα πολλές βιογραφίες για την Τζάκι, πάρα πολλές συνεντεύξεις και παρασύρθηκα. Μπήκα σε μια εμμονική περίοδο. Δεν ήταν με τον Ωνάση η Τζάκι μόνο για τα χρήματα. Της παρείχε ασφάλεια και σίγουρα γοητεύτηκε από αυτόν τον άνθρωπο.

Δεν θα ξαναέκανα ρόλο σαν τη Γωγώ στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” γιατί δεν μου αρέσει να δουλεύω σε πλατό και με αυτού του είδους το γύρισμα. Όχι, όμως, ότι δεν αγάπησα τη Γωγώ. Ήταν μια συγκεκριμένη ηρωίδα και δεν συνδεόταν με αυτά που ήθελα να κάνω στο θέατρο μετά.

Δήμητρα Ματσούκα: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας! Οι αναλογίες της είναι άψογες!

Δεν με αγχώνει να πρέπει να διατηρήσω τον τίτλο της σέξι, που στο κάτω κάτω δεν το ζήτησα από κανέναν. Η ηλικία δεν με ενοχλούσε ποτέ. Σημασία έχει αυτό που εκπέμπει κάποιος και όχι τα νούμερα στα χαρτιά.

Είχα χάσει την τσάντα μου και είχα πάθει πανικό κι ένας τύπος ελαφρώς βαρεμένος μου είπε για το “τσόκου ρέι”, το έκανα και το βρήκα. Στην ύστατη στιγμή κάνω ακόμα ένα “τσόκου ρέι”, δεν πιάνει πάντα.

Τι είναι το τσόκου ρέι

Τα σύμβολα του Reiki είναι σύμβολα ενεργειακά. Είναι κλειδιά (σχήματα) που βοηθούν την σύνδεσή μας με το Reiki.

Στο παραδοσιακό Reiki έχουμε τέσσερα σύμβολα τα οποία εάν κάποιος δεν είναι συντονισμένος με την ενέργεια του Reiki δεν έχουν δύναμη. Τα τρία από αυτά χρησιμοποιούνται από όσους έχουν τον 2ο βαθμό, ενώ στο τέταρτο δίνεται στον 3ο βαθμό.

Το πρώτο σύμβολο είναι το Choku Rei (Τσόκου Ρέι)

Η μετάφρασή του από τα Ιαπωνικά είναι «αυτοκρατορική διαταγή» και είναι το σύμβολο της δύναμης και της εστίασης, το οποίο τραβάει ενέργεια από το σύμπαν και την εστιάζει οπουδήποτε εφαρμοστεί. Οι χρήση του είναι πολλαπλή αφού το χρησιμοποιούμε κατά την αγωγή, για προστασία, για γείωση, για ενεργοποίηση και για καθαρισμό.