Νικηφόρος: «Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο J2US»

«Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πεντάδα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (30/10) ο Νικηφόρος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ιωάννα Τούνη στο J2US.

Όπως εξήγησε, στην αρχή φοβήθηκε που θα είναι ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη καθώς ήταν σίγουρος πως όλοι θα πέσουν να τη φάνε σε περίπτωση που δεν είναι καλή. Τελικά όμως τα σχόλια που άκουσε ήταν πολύ θετικά και χάρηκε ιδιαίτερα για αυτό.

Expand player

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα παρασκήνια του J2US, η οποία συζητήθηκε! Δείτε την εδώ.

Οι δηλώσεις του Νικηφόρου για την Ιωάννα Τούνη και το J2US

«Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο Just the Two of Us στην περίπτωση που δε θα τραγουδούσε. Όταν περιμένουν όλοι να την πυροβολήσουν, και αυτή ξαφνικά τραγουδάει, ήταν μεγάλη ανατροπή. Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πεντάδα με την Ιωάννα. Πιο αδύναμος είναι ο James, αλλά είναι πολύ δυνατός στο κοινό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

"Το έχετε βάλει μπρος για ένα παιδάκι;" - Η ερώτηση της Καινούργιου στον Αλεξάνδρου και η αποκάλυψή του

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς είναι όπως φαίνεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο είναι εδώ και μήνες ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη και διανύουν την πιο όμορφη περιόδο της ζωής τους, με το ζευγάρι να μην κρύβει λεπτό τον έρωτα του.

Μάλιστα, αρκετές φήμες ήθελαν το Σαββατοκύριακο έγκυο την γνωστή Θεσσαλονικιά, εξαιτίας της φουσκωμένης της κοιλίτσας που πολλοί παρατήρησαν κατά την εμφάνισή της στο J2US.

Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως έφταιγε το φόρεμα το οποίο δεν ήταν στο νούμερό της, με αποτέλεσμα να της δημιουργεί μια φουσκωμένη κοιλίτσα, διαψεύδοντας κάθε φήμη περί εγκυμοσύνης.

Το εν λόγω απόσπασμα έπαιξε το πρωί της Δευτέρας (25/10) και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να ρωτά τον Δημήτρη αν θέλει να γίνει πατέρας και αν το σκέφτονται με την Ιωάννα.

«Το έχετε βάλει μπρος για ένα παιδάκι;», ρώτησε η Κατερίνα, με τον ίδιο να απαντά: «Στην προκειμένη είναι η μπανέλα, ήταν ένα λάθος στο φόρεμα. Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα. Θα είναι πάρα πολύ ωραίο να κάνουμε ένα παιδάκι. Σιγά σιγά… Δεν πρέπει να γίνω μπαμπάς κι εγώ;»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πρώτο δώρο για το παιδί του με την Ιωάννα Τούνη - Του το έδωσε η Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα

Το τερμάτισαν Τούνη και Αλεξάνδρου - Στόλισαν τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι