Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πρώτο δώρο για το παιδί του με την Ιωάννα Τούνη - Του το έδωσε η Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα

Η έκπληξη στο πλατό λόγω της ονομαστικής του εορτής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πρώτο δώρο για το παιδί του με την Ιωάννα Τούνη - Του το έδωσε η Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες που η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε στην σκηνή του J2us με φουσκωμένη κοιλίτσα! Οι φήμες περί εγκυμοσύνης άρχισαν να παίρνουν και να δίνουν! Το πρωί της Τρίτης 26/10 το σκηνικό τερματίστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου να δίνει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την ονομαστική του εορτή ένα βιβλίο με τίτλο «Ο πρωτάρης μπαμπάς»!

Η παρουσιάστρια κρατούσε ένα μικρό δέμα στο χέρι και μια κάρτα, τα οποία τα έδωσε στον συνεργάτη της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξετύλιξε τη συσκευασία και είδε το βιβλίο.

Η έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Όντως το χρειαζόμουν αυτό», είπε το μοντέλο, ενώ το δώρο από την εκπομπή ήταν ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι του, στο οποίο έχει ήδη τρία στολισμένα (δείτε βίντεο), μαζί με την Ιωάννα Τούνη.

«Ζούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και περνάμε μια χαρά. Όσο μεγαλώνω κάνω αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου. Όπου πηγαίνω να ανοίγω και μια οικογένεια και αυτό το έχω κάνει και εδώ. Μου αρέσει που με αγαπάει ο κόσμος και με στηρίζει», είπε χαρακτηριστικά.

Οι τρυφερές ευχές της Ιωάννας Τούνη

Το ζευγάρι δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα του και παρόλο που μένουν σε διαφορετικές πόλεις, φροντίζουν να αφιερώνουν αρκετό χρόνο ο ένας για τον άλλον, μιας και συμμετέχουν και οι 2 στο J2US, ενώ όταν βρίσκεται η Θεσσαλονικιά στην Αθήνα, μένουν μαζί.

Η Ιωάννα λοιπόν το πρωί της Τρίτης (26/10) θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και δημόσια για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, στο οποίο απεικονίζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν αλλά και μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία.

Γιορτή για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου