Γιώργος Καραμίχος: «Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς»

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αμερική

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη Γεωργία Ευσταθίου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (3/11) ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αμερική (δείτε εδώ γιατί πραγματικά επέστρεψε στην Ελλάδα) ενώ μίλησε και για τα παιδιά του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου

"Έμεινα εννέα χρονιά στο Λος Άντζελες, γύρισα γιατί είχαν παγώσει τα πάντα στην Αμερική. Με έκανε να γυρίσω η σειρά "Ήλιος". Το πρώτο φαγητό που έφαγα με το που ήρθα στην Ελλάδα, ήταν τα γεμιστά. Στην αρχή ήταν δύσκολα, ζορίστηκα, χρειαζόταν να κάνω διάφορες δουλειές για να επιβιώσω. Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς.

Expand player

Ο γιος μου προτιμάει να μένει στην Ελλάδα, δεν το συζητάει να γυρίσει πίσω. Για το γιο μου θέλω να είμαι μπαμπάς, όχι αυτός που αναγνωρίζουν οι άλλοι. Με την κόρη μου για χρόνια δεν ήταν εύκολη η σχέση μας, τώρα είναι εξαιρετική. Περνάμε πολύ καλά μαζί".

"Πήγα με τον μικρό να γιορτάσουμε το Athens Pride και μου έστειλαν «ρεζιλίκια»"

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε -εκτός από τις εξελίξεις στον Ήλιο- και στην βόλτα που έκανε στο Athens Pride με τον γιο του.

«Πήγα με τον μικρό χθες να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων. Ακούσαμε διάφορα. Διάφοροι μου έστειλαν στο Instagram «ρεζιλίκια». Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται, και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Πρέπει επιτέλους οι άνθρωποι να μάθουμε να αγαπάμε αυτό που μας αρέσει.

Είμαστε στο 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα από όλες τις μετρήσεις που έχουμε ανά τον κόσμο, ότι παιδιά με δύο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες δεν έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, η απόδοσή τους είναι εξαιρετική… Οπότε όλη αυτή η θεωρία και ο μύθος που υπήρχε ότι θα χαλάσει η κοινωνία, έχει καταρριφθεί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Καραμίχος: Η δημόσια έκκληση του ηθοποιού - Τι συνέβη;

Γιώργος Καραμίχος: «Είναι γνωστά σε όλους τα ονόματα κάποιων διαταραγμένων προσωπικοτήτων»