Έκραξαν Βανδή για Μπισμπίκη - «Δεν γίνεται το βράδυ να γελάς και όταν σε ρωτάνε στο αεροδρόμιο να...»

Τα σχόλια στον αέρα του Mega Καλημέρα

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι στις εκπομπές το ταξίδι που έκαναν στην Ρώμη η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και η επιστροφή τους πίσω στην Ελλάδα, καθώς η κάμερα τους "τσάκωσε" την ώρα που έβγαιναν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη.

Ωστόσο, μια ημέρα αργότερα στον αέρα του J2US, όταν ο Νίκος Κοκλώνης της έκανε μια αφιέρωση όλο νόημα για την σχέση της, εκείνη γέλασε και φαινόταν να περνάει καλά.

Expand player

Ο Τσουρός έκραξε την Βανδή για την αντίδραση της

Ο Κώστας Τσουρός λοιπόν, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έκραξε την Δέσποινα Βανδή για τις δυο εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις της με αφορμή τον σύντροφό της.

«Δεν γίνεται το βράδυ στο J2US ο Νίκος Κοκλώνης να σου βάζει το amore amore και εσύ γελάς και χαίρεσαι και όταν σε ρωτάει μία συνάδελφος στο αεροδρόμιο να λες δεν πας καλά» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Εκείνη τη στιγμή έδειξαν αιφνιδιασμένοι, αλλά έχω την αίσθηση ότι η απάντηση της Δέσποινας ήταν χιουμοριστική. Ήταν πολύ έξυπνος ο τρόπος για να σπάσει ο πάγος. Από την άλλη, αναρωτιέμαι από τη στιγμή που έχει παίξει θέμα ότι αναχωρούν για Ρώμη, δεν υπήρχε κάποιος να τους ενημερώσει;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το βέτο της Δέσποινας Βανδή στην σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η σχέση της με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή όπως φαίνεται πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η επόμενη κίνηση του ζευγαριού είναι η συγκατοίκηση (δείτε εδώ το σπίτι που συναντιούνται κρυφά)...

Οι δυο τους, βέβαια, αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τις κοσμικές εκδηλώσεις, επιλέγοντας να βγαίνουν σε απόμερα ταβερνάκια στο κέντρο της Αθήνας. “Δείχνει ευτυχισμένη αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να την απασχολεί η συγκατοίκηση. Θέλει να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται και να χαρεί τον νέο έρωτα που μπήκε και αναστάτωσε τη ζωή της.

Η Δέσποινα πάνω από όλους και όλα βάζει τα παιδιά της και ούτε καν περνά από το μυαλό της κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και να επισημοποιήσει την σχέση της, του το ξεκαθάρισε από την αρχή”, μας μεταφέρει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον, που υποστηρίζει ότι ο χρόνος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του δεσμού αλλά και στις πιο σοβαρές αποφάσεις του ζευγαριού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόντεψε να πνιγεί από τα λουλούδια η Δέσποινα Βανδή - Χαμός για τα μάτια της στην Πάτρα

Τα έσπασε πρώτο τραπέζι πίστα στην Βανδή - Της πετούσε λουλούδια κι έβγαζε story! Δείτε βίντεο...