J2US: Σε άβολη θέση η Δέσποινα Βανδή με την γεμάτη υπονοούμενα αφιέρωση του Κοκλώνη

Αμήχανο...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Σε άβολη θέση η Δέσποινα Βανδή με την γεμάτη υπονοούμενα αφιέρωση του Κοκλώνη

Άλλο ένα Σάββατο ήρθε και η παρέα για τους τηλεθεατές θα είναι το J2US καθώς ο Νίκος Κοκλώνης για άλλη μια φορά έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Πέρα από τις όμορφες ευχές που έκανε στην Βίκυ Σταυροπούλου καθώς έχει τα γενέθλιά της, στο επίκεντρο βρέθηκε επίσης και η Δέσποινα Βανδή.

Η αφιέρωση του Νίκου Κοκλώνη στην Δέσποινα Βανδή

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν περάσει στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα της βραδιάς έκανε μία ιδιαίτερη και όλο νόημα αφιέρωση στη Δέσποινα Βανδή. «Θα φύγουμε με ένα τραγούδι αφιερωμένο στην αγαπημένη μου Δέσποινα».

είπε και από έπαιξε το κομμάτι Amore από τους Mina και Riccardo Cocciante αναφερόμενος προφανώς στο ταξίδι αναψυχής που έκανε η κριτής του σόου στην Ιταλία μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

"Τσάκωσαν" Βανδή - Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο και η Δέσποινα έγινε έξαλλη! «Μου κάνεις πλάκα τώρα»

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, "τσάκωσε" την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή τους από την Ρώμη όπου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές.

Το ζευγάρι δεν περίμενε με τίποτα να συναντήσει τις κάμερες, με αποτέλεσμα να περπατούν με κατεβασμένο το κεφάλι και η αμηχανία να είναι φανερή, καθ' όλη την διάρκεια που τους ακολουθούσε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όταν ρώτησε την Δέσποινα Βανδή «Τι ευχή έκανες στην Fontana Di Trevi;», τότε εκείνη απάντησε «Μου κάνεις πλάκα τώρα» με έξαλλο ύφος.

Να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω με επιφύλαξη στο Youweekly.gr ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από σχεδόν ένα μήνα ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (δεν βρίσκεις και με το καλησπέρα αυτό που θες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό) όπου έχει γίνει η φωλίτσα του με τη νέα του αγαπημένη, Δέσποινα Βανδή.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλων διαστάσεων σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας με τεράστιο μπαλκόνι. Του πήρε αρκετό καιρό να βρει αυτό που έψαχνε η αλήθεια είναι... Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί εκεί.