Super Κατερίνα: Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου με την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US

«Με συγκινεί που...»

Μέσα από τη σημερινή (8/11) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει την απόφαση της Ιωάννας Τούνη να αποχωρήσει από το J2US για οικογενειακούς λόγους, με την παρουσιάστρια να μην κρύβει τη συγκίνησή της για την πράξη της αυτή.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο χρειάζεται την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη και έτσι δε θα μπορεί να βρίσκεται πολλές μέρες την εβδομάδα στην Αθήνα για τις πρόβες και το live.

Expand player

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US

«Επειδή γνωρίζω με έχει συγκινήσει πάρα πολύ αυτή η κίνησή της. Ότι επειδή αυτός ο άνθρωπος της οικογένειάς της δεν έχει κάποιον άλλον να τη φροντίζει, είναι προτεραιότητάς της αυτή τη στιγμή. Να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου. Της το είπα και εκεί που την είδα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Έφυγε από τον ΣΚΑΙ για να πάει ALPHA; Οι δυο γυναίκες που συζητάνε για τη θέση της Τούνη στο J2US

Το βράδυ του Σαββάτου 6/11 η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε μετά από δική της απόφαση από το Just the 2 of us, λόγω οικογενειακού ζητήματος, καθώς αγαπημένο της πρόσωπο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ανέβει Θεσσαλονίκη.

«Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του show.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η πρώτη γυναίκα που λέγεται πως θα πάρει την θέση της είναι η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έκανε μια guest εμφάνιση στο πρώτο live του show. Ενώ, η δεύτερη είναι η Λάουρα Νάργες η οποία αποχώρησε από το The Voice μετά από δική της απόφαση και είναι και καλή φίλη του Νικηφόρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου για την αποχώρηση της Τούνη από το J2US - «Στον κόσμο που ρωτάει...»

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US στον ALPHA