Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US στον ALPHA

Οι πρώτες της δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US στον ALPHA

Χθες 6/11 στον αέρα του J2US ανακοινώθηκε πως η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί από το show, λόγω υγείας οικογενειακού της προσώπου και θα επιστρέψει πίσω στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ο παρτενέρ της θα συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι.

«Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του show.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για την αποχώρηση της από το J2US

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο. Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήτα αναπάντεχο για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Θα το πάρει το κορίτσι - Ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του Αλεξάνδρου η Τούνη!

Ένα Q&A στο προφίλ της μοντέλου ήταν αρκετό για να γίνει της αποκαλύψεως! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το Σαββατοκύριακο θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων και εννοείται πως οι περισσότερες αφορούσαν την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη και τα επόμενα βήματά τους.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε αφορμή!

«Πότε θα της κάνεις πρόταση γάμου»; ήταν η πρώτη ερώτηση με τη Ιωάννα Τούνη να απαντά: «Σχετικά με αυτό έχει αναπτύξει μια θεωρία ο Δημήτρης. Λέει ότι 9 στις 10 προτάσεις γάμου που γίνονται από άντρα σε γυναίκα καταλήγουν σε διαζύγιο. Οπότε μου λέει, μήπως να κάνω πρόταση εγώ σε αυτόν για να πάει καλύτερα; Πείτε λίγο».

Σε άλλη ερώτηση για το αν σκέφτονται να παντρευτούν, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Το σκεφτόμαστε, αρκεί να κάνω πρόταση γάμου εγώ στον Δημήτρη». «Είμαι παραδοσιακός» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.