Λάουρα Νάργες: Η αποκάλυψη για το The Voice - «Ζήτησα περισσότερα χρήματα φέτος και...»

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: Η αποκάλυψη για το The Voice - «Ζήτησα περισσότερα χρήματα φέτος και...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Λάουρα Νάργες. Η ίδια θέλησε να μίλησε σχετικά με την απόφασή της να φύγει από το The Voice.

Όπως είναι λογικό έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος την στιγμή που οι τηλεθεατές περίμεναν από στιγμή σε στιγμή να την δουν στα backstage του μουσικού ριάλιτι.

Οι δηλώσεις της Λάουρας Νάργες

«Στα επαγγελματικά μου γίνεται ένα σοβαρό βήμα μετά από τόσα χρόνια. Ήταν μια απόφαση με την οποία να πω την αλήθεια αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που είδα, κατάλαβα και ένιωσα είναι ότι τελικά βλέπουμε και θέλουμε διαφορετικά πράγματα. 100% νιώθω τελικά πως έχει κάνει το Voice τον κύκλο του.

Ενδεχομένως να μην έχω καταλήξει αν έπρεπε να είχε κλείσει ο κύκλος του The Voice και δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη, με τον τρόπο που μου συνέβη το οποίο ήταν κάτι απότομο και έντονο. Ίσως να έπρεπε να έχει κλείσει από τότε».

«Ζήτησα περισσότερα χρήματα φέτος, ναι και ένας λόγος που αποχώρησα ήταν το οικονομικό κομμάτι. Δεν συγκρίνεται το backstage του Voice με οποιοδήποτε άλλο backstage που γνωρίζουμε. Είναι ένας υποστηρικτικός ρόλος, πάρα πολύ συγκεκριμένος και πάρα πολύ περιορισμένος. Δεν αποχώρησα όμως για να μπω κάπου αλλού. Το ρίσκαρα»

«Μέσα σε κοινή παρέα γνωριστήκαμε με τον Χρήστο Σαντικάι πάρα πολύ καλά σε φιλικό πλαίσιο. Κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω κάτι.

Αναγνωρίζουμε ότι και οι δύο έχουμε κάτι πάρα πολύ ξεχωριστό το οποίο για πρώτη φορά συμβαίνει στη ζωή μας. Νομίζω πως σε αυτό έχει να κάνει και η ηλικία και η εμπειρία που έχουμε. Είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο πια κανονικότατα».

Η ξανθιά καλλονή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα Νάργες

Την ανακοίνωσή της από το The Voice ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες η Λάουρα Νάργες. Ο ΣΚΑΙ λοιπόν έχει προχωρήσει ήδη στην αντικατάστασή της.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί για την παρουσίαση του backstage, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα όμως με τον Γρηγόρη Μελά, η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι αυτή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα.

Την ίδια την γνωρίσαμε μέσα από τον «Τροχό της τύχης», ωστόσο δύο σεζόν μετά αποφάσισε να αποχωρήσει από το τηλεπαιχνίδι του Star.

«Όταν πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα, θα ειπωθούν, από το κανάλι και από τους ανθρώπους που είναι στον ΣΚΑΙ. Το Voice είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει πάρα πολύ, το βλέπω πάρα πολλά χρόνια. Τον έχω δει από κοντά τον Γιώργο Λιανό, μια χαρά, είναι κούκλος.

Πέρασα πολύ ωραία στον Τροχό της τύχης αλλά ήταν κάτι διεκπεραιωτικό ας πούμε θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο για να με μάθει ο κόσμος καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

The Voice αυτή είναι η ξανθιά καλλονή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα Νάργες