Γιάννης Αϊβάζης: "Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω" - Συγκλονίζει με την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Αγχώθηκα όταν νόσησε η Μαρία και το παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε με τον κορωνοϊό πριν από λίγες μέρες.

Οι δηλώσεις του Αϊβάζη για τον κορωνοϊό

«Είναι ένας πολύ ύπουλος. Είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Κατάλαβα ότι κόλλησα μετά από δύο ημέρες. Λογικά μία ημέρα πριν είχα πάρει τον ιό και από εκεί και πέρα, Δευτέρα βράδυ μπήκα στο νοσοκομείο και ξεκίνησαν τα συμπτώματα.

Expand player

Είχα έντονο πονοκέφαλο, αρχικά είχα δέκατα και μετά ανέβαινε. Μετρώντας το οξυγόνο μου έπεσε το οξυγόνο πάρα πολύ και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Ήμουν σε ένα θάλαμο με έξι κρεβάτια. Την πρώτη ημέρα δεν κοιμάσαι, τη δεύτερη ημέρα γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει διαλογή στο νοσοκομείο, είτε είσαι βαριά, είτε ελαφριά θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο.

Η παροχή του οξυγόνου ήταν πάρα πολύ μικρή. Μέσα σε δύο ώρες όντως μπορούσε να σου αναστρέψει την κατάσταση. Ήρθε η νοσοκόμα και του είπε να πάρει τηλέφωνο τους δικούς του. Μιλάει με τους δικούς του και μετά τον διασωλήνωσαν. Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί που κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό για παραπάνω από μισή ώρα. Η όσφρηση και η γεύση επανήλθαν μετά από 20 ημέρες. Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα».

«Φοβήθηκα, νόμιζα ότι έπαθε καρδιά» - Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου για την περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πριν λίγες μέρες ο αγαπημένος της σύζυγος, Γιάννης Αϊβάζης με τον κορωνοϊό, κατά τη νοσηλεία του στο Σωτηρία.

Τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και η κόρη της, Ισμήνη, βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό, ωστόσο το πέρασαν πολύ πιο ελαφριά από τον Γιάννη Αϊβάζη.

«Βγήκε με έναν συνεργάτη και κόλλησε. Τη Δευτέρα γύρισα από τα γυρίσματα στον ΑΝΤ1 και δεν ήταν καλά. Φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος. Νόμιζα ότι ήταν καρδιά. Τον πήγα στα έκτακτα περιστατικά, διαγνώστηκε με Covid και μετά τον πήγα στο Σωτηρία. Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα. Δεν με άφηναν.

Του Γιάννη του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα εκείνη τη μέρα. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Ο Γιάννης φοβήθηκε μην τον διασωληνώσουν γιατί διασωλήνωσαν έναν δίπλα του. Εκείνη τη μέρα τα μάτια του ήταν χαμένα. Είναι άτιμος ο κορωνοϊός. Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία. Ο Γιάννης σοκαρίστηκε γιατί ο άνθρωπος είπε στη γυναίκα του ότι την χαιρετά.

Άκουσε μέχρι και τον ήχο της διασωλήνωσης. Ο συγκεκριμένος ήταν και ανεμβολίαστος. Στον θάλαμο του Γιάννη ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και βγήκε και πιο γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Κορινθίου: Στην αγκαλιά του Γιάννη Αϊβάζη - Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Γιάννης Αϊβάζης: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασής του - Η επίσημη ανακοίνωση