Θετική στον κορωνοϊό και η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου

Το αποκάλυψε η ηθοποιός στο The 2night Show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό και η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τους αποψινούς (2/11) καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. Έτσι, ο παρουσιαστής αποφάσισε να ξεκινήσει διαφορετικά την εκπομπή μιας και η ηθοποιός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι με κορωνοϊό.

Η Μαρία Κορινθίου βγήκε λοιπόν τηλεφωνικά στο The 2night Show και αποκάλυψε πως πέρα από την ίδια και τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και η κόρη τους, Ισμήνη.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου στο The 2night Show

«Είμασε καλά, το περνάμε όλοι μαζί και το παιδί. Είναι σταθερά ο Γιάννης, τον παρακολουθούμε και για το οξυγόνο και για τη θερμοκρασία του», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Το μακροσκελές κείμενο της Μαρίας Κορινθίου για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε και εκείνη μετά τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, θετική στον κορωνοϊό.

Ο Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύτηκε κάποιες μέρες με ήπια πνευμονία και όπως φάνηκε ο ιός "χτύπησε" και την αγαπημένη του. Όπως εξήγησε βέβαια η ηθοποιός, η κόρη τους, Ισμήνη είναι μία χαρά.

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid…..

Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη,μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…..δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.

Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.