Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Χειροτέρεψε η κατάσταση υγείας του Γιάννη Αϊβάζη

Βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Χειροτέρεψε η κατάσταση υγείας του Γιάννη Αϊβάζη

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, Happy Day, ύστερα από επικοινωνία που είχαν, τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης είναι σε δύσκολη κατάσταση, καθώς χρειάζεται ανά διαστήματα μάσκα οξυγόνου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στο νοσοκομείο και το γνωστοποίησε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ).

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη

«Όλα ξεκίνησαν σαν να είναι ένα κρυολόγημα. Παρακολουθούσε το οξυγόνο του και έτσι κατάλαβε ότι έχει covid», είπε η παρουσιάστρια, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος ήταν μαζί του Σάββατο και έπαιζαν ποδόσφαιρο, πρόσθεσε: «Το είδα λίγο πιο “σοβαρό”».

«Δεν είναι διασωληνομένος, χρειάζεται οξυγόνο κάποιες φορές», ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τη στιγμή που ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος της μετέφερε ότι στο τηλέφωνο ακουγόταν με δυσκολία η φωνή τους.

«Ήμουν έξι χρονών και ένιωθα σαν να μην έχω κόκκαλα»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν μόλις 6 ετών.

«Ήταν πάρα πολύ σοβαρό, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Εντάξει είναι από τα πράγματα που με έχουν σημαδέψει στη ζωή μου, γενικά. Ήμουν έξι χρονών, ξαφνικά όπως προχωρούσα ήταν σαν να μην είχα κόκκαλα, έπεφτα κάτω. Οι γονείς μου τότε θυμάμαι, με πήγαν στο νοσοκομείο.

Στο Παίδων τότε και πέρασα πάρα πολύ καιρό στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να δουν τι έχω. Έκαναν κάποιες γνωματεύσεις οι γιατροί, οι οποίες ήταν κακές. Αναγκάστηκα να φύγω στο εξωτερικό. Μου έδιναν πολύ μικρό χρόνο ζωής. Έχω πολλές μνήμες από το νοσοκομείο και μου έχει αφήσει και κουσούρι από το ένα αυτί. Μου έχει αφήσει 60% κώφωσης όλο αυτό το πράγμα.

Είναι ένα από τα πράγματα που μου το θυμίζουν. Τα θυμάμαι όλα σχεδόν. Δεν υπήρχε οικονομική άνεση για το εξωτερικό γιατί τη δεκαετία του ’80 που έγινε αυτό, η οικογένειά μου ήταν μια μικρομεσαία οικογένεια. Ο πατέρας μου δούλευε συνέχεια και συγκεκριμένα ήταν οδηγός φορτηγού, η μητέρα μου μας φόρτιζε, υπήρχε μεγάλη δυσκολία οικονομικά και αναγκάστηκαν τότε για να μην με χάσουν να με στείλουν στο Λονδίνο. Το θετικό της ιστορίας είναι ότι σε όλη την ιστορία αυτή είναι ότι προσπερνιούνται πράγματα.

Πιστεύω ότι η δύναμη του θεού είναι τόσο μεγάλη γενικά που σε αποζημιώνει αργότερα για οτιδήποτε περάσεις. Οι μάχες κερδίζονται. Θεωρώ ότι αυτά είναι τα πράγματα που σε δυναμώνουν στη ζωή σου τις περισσότερες φορές και λες “έχω περάσει κάτι πολύ δύσκολο και αυτά που μου φαίνονται δύσκολα, δεν είναι δύσκολα”. Αυτή είναι η ζωή, η ζωή είναι ένας κύκλος. Λάμβανα τόση μεγάλη αγάπη μέσα σε αυτή τη δυστυχία τότε. Λάμβανα τόση μεγάλη αγάπη που δεν με άφηναν να πω γιατί.

Το είπα πολύ μετά όταν καταλάβαινα ότι στη ζωή μου ότι έχω κάποιες δυσλειτουργίες. Αυτό δημιούργησε ένα θέμα στο αυτί και μια δυσλειτουργία στα νεύρα. Γενικά στο νευρικό σύστημα. Μετά από έξι μήνες άρχισα να περπατάω σιγά – σιγά και μετά είχαμε τα θέματα αυτά στα νοσοκομεία. Τα μπράβο στην οικογένεια», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.