Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία του παιδιού της: «Είναι όλα αυτά, δύσκολο και ψυχοφθόρο»

«Με δυσκόλεψε που δεν μπορούσα να πάρω αμέσως το παιδί από την Αιθιοπία»

Μετά από την αποκάλυψη για αυτούς που την έβριζαν, το απόγευμα της Παρασκευής 19/11 η Βίκυ Βολιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4». Η ίδια μίλησε για την διαδικασία που έζησε μέχρι να υιοθετήσει το παιδάκι της.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Βολιώτη

«Είναι όλα αυτά, δύσκολο και ψυχοφθόρο… Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ. Με δυσκόλεψε το ότι δεν μπορείς να πάρεις αμέσως το παιδί. Το ήθελα πάντα. Γενικά δεν με ενδιέφερε να αποκτήσω παιδί, δεν το επιθυμούσα διακαώς αλλά έλεγα ότι εάν ποτέ, θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί.

Expand player

Όταν γνωριστήκαμε με τον Σίμο κι ήθελε παιδί κι άρχισε να κάμπτει την αντίστασή μου, του είπα ότι θα ήθελα να κάνουμε αυτό κι έτσι το ξεκινήσαμε. Για λόγους πρακτικούς εγώ έφυγα δύο ημέρες νωρίτερα κι ο Σίμος μαζί με το παιδί από την Αιθιοπία. Δεν είχαν βγει ακόμα τα χαρτιά κι υπήρχε ένα θέμα με την βίζα.

Μέχρι να φτάσουν στο αεροδρόμιο που τους περίμενα για να την πάρω αγκαλιά και να πω πως είμαστε στην Αθήνα, δεν ησύχασα… Ήταν μωρό».

Συγκινεί η Βίκυ Βολιώτη για το κοριτσάκι που υιοθέτησε από την Αιθιοπία - «Είναι ένα...»

Μετά από τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα, στη σημερινή εκπομπή «Πρωινό» 28/10, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης η Βίκυ Βολιώτη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιλογή που έκανε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία.

Μάλιστα, αποκάλυψε και το πως η μικρή Άννα τής άλλαξε την ζωή. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο η Άννα και μου λένε μερικές φορές «Τι τυχερό παιδάκι!» και απαντάω «Όχι, εγώ είμαι η τυχερή».

Μου άνοιξε ένας νέος κόσμος, άλλαξε η ζωή μου και ταυτόχρονα είναι δώρο αυτό το παιδί. Είναι ένα πλάσμα υπέροχο! Γελαστή, χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει»

Για τυχόν περίεργα σχόλια που μπορεί να έχει δεχτεί η κόρη της λόγω διαφορετικού χρώματος, η Βίκυ Βολιώτη λέει: «Έχουν υπάρξει κάποια σχόλια, όχι όμως κακεντρεχή, περιέργειας από παιδάκια. Ανθρώπινο.

Η Άννα πλέον το αντιμετωπίζει μόνη της. «Γιατί εσύ είσαι μαύρη»; «Γιατί γεννήθηκα στην Αφρική». Εγώ προσπαθώ να της εξηγήσω ότι θα της ακούς αυτές τις ερωτήσεις, δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Πρέπει να μάθεις να τις ακούς και να απαντάς».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Χείμαρρος" η Βίκυ Βολιώτη - Κάρφωσε δημόσια όσους δεν παρευρέθηκαν στην κηδεία της Μάγιας Λυμπεροπούλου

Βίκυ Βολιώτη: «Η υιοθεσία είχε δυσκολίες αλλά...»