«Στο Λόγω Τιμής με έβριζαν στο δρόμο. Ήταν πολύ δύσκολο»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Στο Λόγω Τιμής με έβριζαν στο δρόμο. Ήταν πολύ δύσκολο»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την σχέση της με τον άντρα της αλλά και για το κίνημα #metoo το οποίο αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα ακόμη σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που βγαίνουν στην "φόρα".

Οι δηλώσεις της Βίκυς Βολιώτη

«Με τον σύζυγό μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν τον είδα και έπεσα κάτω ή τον ερωτεύτηκα. Εμείς έχουμε μείνει μαζί επειδή πέραν πέρα της αγάπης που έχουμε τρέφουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον και δίνουμε και ελευθερία ο ένας στον άλλον. Ο καθένας έχει και τη δικιά του ζωή, τους φίλους του. Δεν είμαστε σε όλα μαζί».

«Είμαστε στον ίδιο χώρο αλλά κάνουμε άλλη δουλειά. Εκείνος είναι πίσω από τις κάμερες. Είναι διευθυντής φωτογραφίας και δεν έχουμε δουλέψει πολύ μαζί. Δεν έχουμε φέρει τη δουλειά στο σπίτι ώστε αυτό να δημιουργεί ένα πρόβλημα».

Από την άλλη, για το κίνημα #metoo ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στεναχωρήθηκα όταν άκουσα για τα περιστατικά βίας στο θέατρο. Ήταν πολύ δύσκολο. Τα περισσότερα δεν τα γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα.

Το να βρίσκουν το θάρρος να μιλάνε όσοι έχουν δεχτεί κακοποιήσεις είναι πολύ σωστό. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της χωρίς άλλες επεμβάσεις και χωρίς να φωνάζουμε εμείς.

Κακοποίηση ή κακομεταχείριση εγώ δεν έχω δεχτεί. Είχα δυσκολίες και εντάσεις σε κάποιες δουλειές αλλά τις αντιμετώπισα. Μεγαλώνοντας βάζω και όρια. Όταν πρωτοβγαίνεις στη δουλειά τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν μπορείς να βάλεις όρια εύκολα».

Συγκινεί η Βίκυ Βολιώτη για το κοριτσάκι που υιοθέτησε από την Αιθιοπία - «Είναι ένα...»

Μετά από τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα, στη σημερινή εκπομπή «Πρωινό» 28/10, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης η Βίκυ Βολιώτη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιλογή που έκανε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία.

Μάλιστα, αποκάλυψε και το πως η μικρή Άννα τής άλλαξε την ζωή. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο η Άννα και μου λένε μερικές φορές «Τι τυχερό παιδάκι!» και απαντάω «Όχι, εγώ είμαι η τυχερή».

Μου άνοιξε ένας νέος κόσμος, άλλαξε η ζωή μου και ταυτόχρονα είναι δώρο αυτό το παιδί. Είναι ένα πλάσμα υπέροχο! Γελαστή, χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει»

Για τυχόν περίεργα σχόλια που μπορεί να έχει δεχτεί η κόρη της λόγω διαφορετικού χρώματος, η Βίκυ Βολιώτη λέει: «Έχουν υπάρξει κάποια σχόλια, όχι όμως κακεντρεχή, περιέργειας από παιδάκια. Ανθρώπινο.

Η Άννα πλέον το αντιμετωπίζει μόνη της. «Γιατί εσύ είσαι μαύρη»; «Γιατί γεννήθηκα στην Αφρική». Εγώ προσπαθώ να της εξηγήσω ότι θα της ακούς αυτές τις ερωτήσεις, δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Πρέπει να μάθεις να τις ακούς και να απαντάς».