Οι νέες δηλώσεις της Τούνη για το περιστατικό στο αεροδρόμιο - «Ήταν παρεξήγηση...»

Απολογήθηκε ξανά για όσα είπε

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Ιωάννα Τούνη, η οποία κλήθηκε να δώσει εκ νέου μία απάντηση για το περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο με τους υπαλλήλους γνωστής αεροπορικής εταιρείας.

Η influencer εξήγησε, μετά τον σάλο που έγινε στα social media, πως ήταν μία πολύ μεγάλη παρεξήγησε καθώς μέσα από ένα σύντομο insta story δεν μπόρεσε να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη.

Expand player

Η νέα απολογία της Ιωάννας Τούνη

«Νομίζω πως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση το όλο θέμα. Εγώ δεν τοποθετήθηκα απολύτως σωστά. Σε ένα instastory 15 δευτερολέπτων δεν μπορείς να πεις όλο το σκηνικό πως έχει γίνει. Για αυτό τον λόγο έκαναν κάποια έξτρα instastories για να εξηγήσω καλύτερα το τι ακριβώς συνέβη», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer.

Το "καρφί" της Γερμανού στην Τούνη on air: «Αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει…»

Ο κακός χαμός ξέσπασε στο Twitter με την Ιωάννα Τούνη έπειτα από τις δηλώσεις που είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης της ζητήθηκε να πληρώσει 40 ευρώ λόγω της υπέρβαρης βαλίτσας, κάτι που όπως αποκάλυψε και η ίδια την εξόργισε.

Έτσι λοιπόν, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πάρει θέση για το περιστατικό που συνέβη μιας και η Ιωάννα Τούνη ζήτησε συγγνώμη μόλις συνειδητοποίησε ότι το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.

«Δεν τη γνωρίζω την Ιωάννα. Δεν τη γνωρίζω καθόλου ως άνθρωπο, οπότε δε μπορώ να έχω άποψη για την Ιωάννα, σαν Ιωάννα Τούνη. Αλλά την έχω παρακολουθήσει, τόσο… όσο, μέσα από τα social media της, όπως ο περισσότερος κόσμος.

Επειδή λοιπόν δε την γνωρίζω, δε θέλω και να την κρίνω σαν άνθρωπο. Γιατί δεν τη ξέρω. Πιστεύω πως δεν είναι ένας κακός άνθρωπος. Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια. Δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της επειδή έχει πάρα πολλούς followers…

Είναι παραπάνω παρορμητική από ότι θα έπρεπε και χειρίζεται λίγο λάθος τα social media της. Δηλαδή αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει.

Δηλαδή το ψωμόλυσσες στην αεροπορική εταιρεία και τους πέταξα… Οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν. Δε βλέπουν ποιος είναι μπροστά τους. Για αυτούς είσαι ένας άνθρωπος που έχει υπέρβαρο στην αποσκευή τους. Θα στο χρεώσουν δεν πάει να πετάς μαζί τους κάθε μέρα και το θέμα λήγει εκεί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζήτησε συγγνώμη η Ιωάννα Τούνη μετά τον σάλο στο αεροδρόμιο - «Όλο αυτό δεν είναι εγώ»

Και τώρα τραγουδίστρια η Ιωάννα Τούνη - Με ποιο όνομα "φωτιά" θα συνεργαστεί