Επεισόδιο στο αεροδρόμιο με την Ιωάννα Τούνη - Της έκαναν σκηνή και την άκουσαν όλοι

«Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επεισόδιο στο αεροδρόμιο με την Ιωάννα Τούνη - Της έκαναν σκηνή και την άκουσαν όλοι

Χαμός επικράτησε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όταν προσωπικό πασίγνωστης αεροπορικής εταιρίας έκανε σκηνή στην Ιωάννα Τούνη, λόγω της βαλίτσας της. Η ξανθιά καλλονή λοιπόν, έγινε έξαλλη και... ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε.

Η επιχειρηματίας όπως γνωρίζουμε συχνά πυκνά κατεβαίνει στην Αθήνα με σκοπό να συναντήσει τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αποτέλεσμα να έχει κάνει το αεροδρόμιο... δεύτερο σπίτι της. Χθες ωστόσο, αντιμετώπισε πρόβλημα όταν η βαλίτσα της ήταν παραπάνω κιλά από το επιτρεπτό της χειραποσκευής.

Όπως σημείωσε λοιπόν η Ιωάννα Τούνη στο προφίλ της στο Instagram, οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας που προτιμά συνεχώς για τα ταξίδια της, της έκαναν σκηνή επειδή βγήκε 2 κιλά υπέρβαρη η χειραποσκευή της. Της ζήτησαν έτσι, να πληρώσει συν 40 ευρώ.

Η 28χρονη έγινε έξαλλη με την συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει, να τους "πετάξει" ένα 50αρικό και να σηκωθεί να φύγει.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Ακόμη ένας λόγος που έρχεται η Τούνη στην Αθήνα

Μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το Just the 2 of us, λόγω προβλήματος υγείας αγαπημένου της προσώπου, ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη ανεβαίνει ξανά στην σκηνή σε ρόλο παρουσιάστριας. Στο πλευρό της μάλιστα, θα βρεθεί όχι ο Νικηφόρος, αλλά άλλος πρόσωπο της μουσικής και μάλιστα πολύ δυνατό.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά Θεσσαλονικιά θα ανέβει στην σκηνή του MadWalk που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Νοεμβρίου και για ακόμη μια χρονιά θα είναι φαντασμαγορικά.

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού, θα συνεργαστούν επί σκηνής και θα τραγουδήσουν το νέο - κομμάτι «Σαββατόβραδα», κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας κολεξιόν της εταιρείας ρούχων BubbleGun την οποία η Ιωάννα έχει μαζί με την Στέλλα Πάσσαρη.