Στο στόχαστρο ξανά η Ιωάννα Τούνη - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

«Να είσαι υπάλληλος και να έχεις την Τούνη να σου πετάει στη μούρη το πενηντάρικο με ύφος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο στόχαστρο ξανά η Ιωάννα Τούνη - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε και πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος στο Twitter, αυτή τη φορά εξαιτίας ενός περιστατικού που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο ανάμεσα σε εκείνη και σε έναν υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας με την οποία πετούσε.

Συγκεκριμένα, η χειραποσκευή της γνωστής influencer ήταν υπέρβαρη και έτσι η εταιρεία της ζήτησε κάποια χρήματα για να καλύψει τη διαφορά. Εκείνη ξέσπασε, πέταξε ένα πενηντάρικο και έφυγε και το Twitter εννοείται πως δεν άφησε το περιστατικό να πέσει κάτω.

Οι χρήστες του Twitter πήραν το μέρος του υπαλλήλου και καταδίκασαν για ακόμα μία φορά τη συμπεριφορά της Ιωάννας Τούνη, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που θυμήθηκαν το περιστατικό που είχε σημειωθεί φέτος το καλοκαίρι με τους Παξούς.

Τα σχόλια του Twitter για την Ιωάννα Τούνη

Και τώρα τραγουδίστρια η Ιωάννα Τούνη - Με ποιο όνομα "φωτιά" θα συνεργαστεί

Μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το Just the 2 of us, λόγω προβλήματος υγείας αγαπημένου της προσώπου, ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη ανεβαίνει ξανά στην σκηνή σε ρόλο παρουσιάστριας. Στο πλευρό της μάλιστα, θα βρεθεί όχι ο Νικηφόρος, αλλά άλλος πρόσωπο της μουσικής και μάλιστα πολύ δυνατό.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά Θεσσαλονικιά θα ανέβει στην σκηνή του MadWalk που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Νοεμβρίου και για ακόμη μια χρονιά θα είναι φαντασμαγορικά.

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού, θα συνεργαστούν επί σκηνής και θα τραγουδήσουν το νέο - κομμάτι «Σαββατόβραδα», κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας κολεξιόν της εταιρείας ρούχων BubbleGun την οποία η Ιωάννα έχει μαζί με την Στέλλα Πάσσαρη.