Και τώρα τραγουδίστρια η Ιωάννα Τούνη - Με ποιο όνομα "φωτιά" θα συνεργαστεί

Και όχι δεν είναι ο Νικηφόρος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Και τώρα τραγουδίστρια η Ιωάννα Τούνη - Με ποιο όνομα

Μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το Just the 2 of us, λόγω προβλήματος υγείας αγαπημένου της προσώπου, ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη ανεβαίνει ξανά στην σκηνή σε ρόλο παρουσιάστριας. Στο πλευρό της μάλιστα, θα βρεθεί όχι ο Νικηφόρος, αλλά άλλος πρόσωπο της μουσικής και μάλιστα πολύ δυνατό.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά Θεσσαλονικιά θα ανέβει στην σκηνή του MadWalk που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Νοεμβρίου και για ακόμη μια χρονιά θα είναι φαντασμαγορικά.

Με αυτό το πρόσωπο θα συνεργαστεί η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού, θα συνεργαστούν επί σκηνής και θα τραγουδήσουν το νέο - κομμάτι «Σαββατόβραδα», κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας κολεξιόν της εταιρείας ρούχων BubbleGun την οποία η Ιωάννα έχει μαζί με την Στέλλα Πάσσαρη.

«Νομίζω πως ξέρω γιατί αποχώρησε η Τούνη από το J2US»

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και στην απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US.

Όπως εξήγησε, νομίζει πως γνωρίζει ποιος είναι ο λόγος που την οδήγησε στο να φύγει από τον διαγωνισμό, ωστόσο δε θέλει να τον πει για να δημιουργηθεί θέμα μεταξύ τους.

«Άκουσα πως η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US. Όταν κάναμε παρέα, νομίζω πως ξέρω τον λόγο που φεύγει. Θεωρώ όμως ότι απλά δεν θέλει να το πει και καλά κάνει. Τώρα, βέβαια, έχει περάσει και καιρός. Δεν ξέρω.

Δεν θέλω αν το συζητήσουμε γιατί μετά δίνω βάση ώστε μετά να βγει και να πει «α, η Βρισηίδα είπε αυτό. Θα ήθελες να πεις κάτι για αυτό;». Έχω την άποψη μου, θέλω να την κρατήσω για τον εαυτό μου, καλά κάνει και πηγαίνει δίπλα στον άνθρωπο της. Σήμερα, όχι, δεν μιλάμε. Μπορεί αυτό να συμβεί όμως στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Αδριώτου.