Μάρα Ζαχαρέα: Έμεινε "κάγκελο" όταν διάβασε τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο Παναγιωτόπουλος

«Όλοι μένουμε άναυδοι με τις εξελίξεις αυτές»

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι άκρως καταιγιστικές μετά από τις τελευταίες καταγγελίες που έχουν βγει στην επιφάνεια. Έτσι, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, παρουσιάστηκε πλούσιο ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Ζαχαρέα έμεινε "άφωνη" με τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε μία άλλη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι να πω; Νομίζω ότι όλοι μένουμε άναυδοι με τις εξελίξεις αυτές».

Expand player

Η αντίδραση της Μάρας Ζαχαρέα on air

Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες - Η δήλωσή του στις κάμερες

Συνεχίζεται ο χαμός με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως από πρώην συντρόφους του, λίγο μετά την αποκάλυψη μάλιστα πως είναι παντρεμένος εδώ και ενάμιση περίπου μήνα.

Η εκπομπή t-live βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του είπε μόνο: «Δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ».

Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε και σήμερα (16/12) το πρωί, με τον ίδιο ξανά να κρατά την ίδια στάση και να μη προχωρά σε καμία απολύτως δήλωση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφικός του φίλος - «Θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας»

Ράδιο Αρβύλα: «Ούτε εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της εκπομπής»