Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατέθεσε υπόμνημα στη δικαιοσύνη

«Ήταν παρεξήγηση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατέθεσε υπόμνημα στη δικαιοσύνη

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υπέβαλε υπόμνημα στη δικαιοσύνη με αφορμή τη μήνυση που έγινε εις βάρος του από την πρώην σύντροφό του η οποία ισχυρίζεται πως διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές χωρίς την συγκατάθεσή της.

Το υπόμνημα του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας. Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που πρόσβαλα».

Ράδιο Αρβύλα: Προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας οι πρώην στενοί συνεργάτες προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά από τον σάλο που προκάλεσε λόγω των καταγγελιών που βγήκαν στην φόρα και τον "καίνε".

Μάλιστα, μετά από τις τηλεοπτικές «απολογίες» και τη συνεχή προσπάθεια να πείσουν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό οι ίδιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε αγωγή σε βάρος του σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι πληροφορίες για τους «Ράδιο Αρβύλα»

«Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της».