«Ήταν επιλογή του να βάλει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση» - Οργισμένος ο Σταρόβας με τον Παναγιωτόπουλο

«Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του, μίλησα με τον Κανάκη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (20/12) ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο όπως είπε έχει κόψει κάθε επαφή από τη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με την καταγγελία.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Έχουμε σίγουρα κάποιους ανθρώπους που δεν ξέρουμε ακριβώς… Ας είναι και σύντροφοι μας. Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν λέμε τα πάντα σε όλους. Δεν φαινόταν σταθερός στις σχέσεις του. Όλοι μας φλερτάρουμε αλλά εκείνος ήταν λίγο υπερβολικός. Απλά αυτή η κατάσταση δεν απέπνεε κάποιον κίνδυνο. Δεν μιλάμε για εξτρίμ πράγματα, δεν γυάλιζε το μάτι του.

Expand player

Σε καμιά περίπτωση δεν μου είχε πει για τις βιντεοσκοπήσεις. Επειδή κάποιος είναι καθημερινά σε μία εκπομπή για μία ώρα δεν σημαίνει ότι ξυπνάει και κοιμάται μαζί του. Δεν ξέρουμε τα πάντα για όλους. Εδώ έγινε ένας γάμος που δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.

Όλοι έχουμε κρυμμένα πράγματα, αλλά εδώ μιλάμε για μια περίπτωση που είχε μια δεύτερη ζωή, την οποία γνώριζε μόνο αυτός. Σήμερα πληροφορήθηκα για το Μεξικό, μη νομίζετε ότι ξέρουμε κάτι παραπάνω. Μίλησα με τον Αντώνη Κανάκη όταν έγιναν οι αποκαλύψεις. Έχω νευριάσει γιατί στεναχωρήθηκα, αλλά δεν είναι κάτι που του έτυχε.

Φίλος; Εντάξει γνωριζόμασταν τριάντα χρόνια. Έχω τσαντιστεί μαζί του. Τσαντίστηκα με τον εαυτό μου γιατί στεναχωρήθηκα για κάποιον που θεωρούσα ότι είναι φίλος. Κανένας Κανάκης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει τη δουλειά του στον αέρα για τη χαζομάρα κάποιου συνεργάτη. Ήταν επιλογή του να βάλει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση. Είσαι στο Ράδιο Αρβύλα 15 χρόνια και τα τινάζεις όλα στον αέρα; Ζούνε οικογένειες από αυτή την εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Θέλει κρέμασμα ο Παναγιωτόπουλος» - Ξέσπασε στο Πρωινό ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/12) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταδικάζοντας τον γνωστό παρουσιαστή για την πράξη του.

Ο ηθοποιός μάλιστα δήλωσε πως κατά τη γνώμη του σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που δέχονται να βιντεοσκοπηθούν στις προσωπικές τους στιγμές, τονίζοντας βέβαια πως δε είναι κάτι που πρέπει να ποινικοποιηθεί.

«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας.

Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό.

Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μετά τον Παναγιωτόπουλο, στο ειδώλιο κι άλλος δημοσιογράφος για διαρροή προσωπικών στιγμών

Super Κατερίνα: Ξέσπασε η Καινούργιου κατά του Παναγιωτόπουλου - «Αυτό είναι συγκλονιστικό, είναι ανησυχητικό»