Super Κατερίνα: Ξέσπασε η Καινούργιου κατά του Παναγιωτόπουλου - «Αυτό είναι συγκλονιστικό, είναι ανησυχητικό»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ξέσπασε η Καινούργιου κατά του Παναγιωτόπουλου - «Αυτό είναι συγκλονιστικό, είναι ανησυχητικό»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 20/12 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά από τις τελευταίες δηλώσεις της καταγγελλούσας της οποίας διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο ο πρώην σύντροφός της, Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Θέλετε να σας πω τι έχει συμβεί μετά από αυτή την ιστορία, τι άκουγα σήμερα το πρωί στον Μελωδία. Ήταν λοιπόν οι δυο παρουσιαστές και έλεγαν το εξής, ότι συζητούσαν με κάποιους γονείς, αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτό που θλίβει είναι ότι μετά από αυτήν την ιστορία έχουν τρομάξει οι γονείς μικρών παιδιών και ανήλικων, φοβούνται για το μέσον που φλερτάρουν πια, και δυστυχώς αν δεν στείλουν φωτογραφίες δεν θεωρείται και φλερτ. Αυτό είναι ανησυχητικό, είναι συγκλονιστικό».

Επιτέθηκαν στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Τι έγραψαν στους τοίχους

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστό το σκάνδαλο που αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του. Η οργή του κόσμο παραμένει και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του.

Μάλιστα αντίστοιχα συνθήματα υπάρχουν σε διάφορα σημεία του νησιού, τα οποία βέβαια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο δήμος έσπευσε να σβήσει.

Η οργή του κόσμου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο