Μετά τον Παναγιωτόπουλο, στο εδώλιο κι άλλος δημοσιογράφος για διαρροή προσωπικών στιγμών

Αποκαλύφθηκε στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μετά τον Παναγιωτόπουλο, στο εδώλιο κι άλλος δημοσιογράφος για διαρροή προσωπικών στιγμών

Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη για την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η εκπομπή Πρωινό έβγαλε στη δημοσιότητα μία νέα καταγγελία, η οποία αυτή τη φορά έγινε από μία επιχειρηματία για έναν τηλεοπτικό δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινωπόρου, η γνωστή επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση κατά του εν λόγω δημοσιογράφου, ο οποίος μάλιστα όπως αναφέρει βρίσκεται αυτή την εποχή σε πάνελ εκπομπής και σχολιάζει αρνητικά τις εξελίξεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν μπορούν να πουν δημόσια το όνομα αυτού του δημοσιογράφου.

Η νέα καταγγελία μετά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό! Τον είδα να...» - Ανατροπή "βόμβα"

Την Κυριακή 19/12 βγήκε η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με την σύζυγο του δεν θα κάνουν Χριστούγεννα στην Αλόννησο φέτος. Αντιθέτως, το Σαββατοκύριακο αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Μεξικό.

Οι πληροφορίες μάλιστα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και του δημοσιογράφου Οδυσσέα Μητσόπουλου, τον ήθελαν ευδιάθετο αλλά δεν συνομίλησε με άλλους συνταξιδιώτες ή με το προσωπικό του αεροδρομίου.

Ο φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Νίκος Σεϊδαρίδης αποκάλυψε στο Πρωινό πως είδε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τα μάτια του στη συμπρωτεύουσα και όχι σε κάποια άλλη χώρα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής, θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλον δρόμο να πάει, και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σεϊδαρίδης.

Όπως ισχυρίστηκε, στο πλευρό του πιθανότατα βρισκόταν και η γυναίκα του. «Είμαι 1000% σίγουρος. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του, αλλά τον είδα να περνά από μπροστά μου στα 15 μέτρα. Είναι εδώ, ζει και βασιλεύει» συνέχισε.