Έφυγε ξαφνικά από την Ελλάδα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του

Δεν ενημέρωσε κανέναν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε ξαφνικά από την Ελλάδα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου τον κατήγγειλε και δημόσια για την διαρροή σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, προσωπικού τους βίντεο και φωτογραφιών. Από την ημέρα εκείνη, έχουν γίνει πολλές αποκαλύψεις που έχουν σοκάρει τους πάντες.

Πολλοί λοιπόν περίμεναν πως ο παρουσιαστής μετά το σάλο θα ταξίδευε στην Αλόννησο που είναι το προσωπικό του ησυχαστήριο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Έφυγε εκτός εκτός Ελλάδος με την σύζυγό του ο Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και το δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τη σύζυγό του και ταξίδεψε στο Μεξικό. Οι πληροφορίες τον θέλουν ευδιάθετο αλλά δεν συνομίλησε με άλλους συνταξιδιώτες ή με το προσωπικό του αεροδρομίου.

έλος οριστικά από τους Ράδιο Αρβύλα - Η κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Ολοένα και τρέχουν οι εξελίξεις αναφορικά με τους Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά το σάλο με τις καταγγελίες για τον δεύτερο. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής (17/12), η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πως ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να εξαφανίσουν όλα τα βίντεο με τον πρώην φίλο και συνεργάτη τους.

Την αρχή την έκαναν με την αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του, ωστόσο θέλησαν να διαγράψουν τόσο τα βίντεο όσο και τον ίδιο όπως φαίνεται από την ζωή τους.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή έψαξε και βρήκε ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι κατεβάζουν κοινά τους βίντεο από το διαδίκτυο.