Θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά η Ιλένια Ουίλιαμς

Αποκάλυψε τα συμπτώματα που έχει

Με μία σειρά από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιλένια Ουίλιαμς ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε για δεύτερη φορά θετική στον κορωνοϊό και έτσι κάνει καραντίνα στο σπίτι της.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που της έχουν στείλει για να της ευχηθούν περαστικά, ενώ αποκάλυψε πως έχει πολύ ήπια συμπτώματα.

Expand player

Η παρέα της στην καραντίνα δεν είναι άλλο από τον αγαπημένο της σκύλο που βρίσκεται στο πλευρό της για να της φτιάχνει τη διάθεση, ενώ θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Θοδωρής Φέρρης, με τον οποίο της χρέωναν ότι έχει σχέση πριν από μερικούς μήνες.

Οι αναρτήσεις της Ιλένια Ουίλιαμς για τον κορωνοϊό

Ερωτευμένη ξανά η Ιλένια Ουίλιαμς μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της φαίνεται πως περνάει η Ιλένια Ουίλιαμς, καθώς εκτός του ότι στα επαγγελματικά της τα πηγαίνει πολύ καλά, φαίνεται πως στην προσωπική της ζωή είναι φουλ ερωτευμένη.

«Είναι πλέον ο σκύλος του. Μου τον έκανε δώρο για τη γιορτή μου. Τελικά έμεινε στον Δημήτρη και ήταν πολύ σωστό που έμεινε στον Δημήτρη. Μου τον φέρνει τα Σαββατοκύριακα», είπε σε δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού.

Και μπορεί στη συνέχεια να ανέφερε πως «Είμαι του τρελού αλλά ίσως πιο καλά από ποτέ. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, θα ήθελα πάρα πολύ να ερωτευτώ. Για να ανακοινώσω μια σχέση δεν χρειάζεται να περάσει από εξετάσεις. Είμαι 10 χρόνια στον χώρο και αν ψάξεις για μένα έχει πολύ “ψωμί”. Δεν θα ήθελα να ξαναπασχολήσω με τα προσωπικά μου», ωστόσο ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας, αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, όπως σχολίασαν στην εκπομπή, μπορεί να είναι κάτι πολύ φρέσκο και για αυτό να μην θέλει να αναφέρει κάτι. Βέβαια, πρόσφατα φήμες την ήθελαν να είναι σε σχέση ξανά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι λάθος αυτό» - Η αμήχανη ατάκα του Ουγγαρέζου για την εμφάνιση της Ιλένιας στο Madwalk

"Με την Ιλένια αυτό που συνέβη ήταν ότι..." - "Έσπασε" την σιωπή του ο Ουγγαρέζος για την πρώην του