"Με την Ιλένια αυτό που συνέβη ήταν ότι..." - "Έσπασε" την σιωπή του ο Ουγγαρέζος για την πρώην του

"Αυτό ήταν λάθος"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής του MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφο του, Ιλένια Ουίλιαμς, για την οποία είχε αναφερθεί ξανά πριν λίγο καιρό, με αφορμή μια φωτογράφισή της.

Οι δηλώσεις του Ουγγαρέζου για την Ιλένια

«Αυτή την περίοδο, που στις 19 Οκτωβρίου κλείνουν δυο χρόνια από τον χαμό της μαμάς μου και σχεδόν τρία από τον χαμό του μπαμπά μου, μου λείπουν περισσότερο από ποτέ. Αυτό είναι αλήθεια. Απλά τώρα βιώνω το ότι περνούν όλα από τα χέρια μου.

Δεν βάζω στεγανά ούτε φίλτρα για την επόμενη μου σχέση. Με την Ιλένια αυτό που συνέβη ήταν ότι, επειδή είναι ένας πολύ μαχητικός χαρακτήρας και τότε ήμασταν μια ομάδα στον ΑΝΤ1 όπου επικεφαλής ήμουν εγώ και η Μαίρη, στο σπίτι ήταν η φάση περισσότερο ότι η Ιλένια ήταν η συνδικαλίστρια.

Και μου έλεγε, «δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες και εκείνο που είπες». Αυτό ήταν λάθος αλλά αυτό δεν επηρέασε τη σχέση μας».

«Δεν ήμασταν έτοιμοι να συνεργαστούμε»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/9) η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, σχολίασαν τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τρίτης (28/9) στο The 2night Show, σχετικά με την τηλεοπτική επανασύνδεση της με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό και έτσι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τον συνεργάτη της να της εξηγήσει πώς ήταν η σχέση των δύο παρουσιαστών και πώς κατάφεραν να δουλέψουν ξανά μαζί μετά το διαζύγιο.

«Στη δουλειά γίνονται γροθιά. Στα καλά, όταν πηγαίνανε πάρα πολύ καλά, τρωγόντουσαν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Όταν δουλεύαμε μαζί με την Ιλένια μεταφέραμε τα θέματα της δουλειάς στο σπίτι, δεν ήμασταν έτοιμοι για να συνεργαστούμε», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.