Επανασύνδεση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς;

Η ανάρτηση που έφερε πολλά σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επανασύνδεση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς;

Σχεδόν δυο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς, αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, την στιγμή που όλοι πίστευαν πως θα κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Μπορεί λοιπόν να χώρισαν, ωστόσο, το "παιδί" τους ο Κούπερ πάντα θα τους ενώνει, αφού είναι ένας από τους λόγους που έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή.

Μάλιστα, χθες 8/10 στην εκπομπή Ελένη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως το Σαββατοκύριακο ο σκύλος θα μείνει στο σπίτι της Ιλένιας Ουίλιας καθώς έχει να ταξιδέψει στην Κομοτηνή.

Λίγα λεπτά αργότερα λοιπόν, η τραγουδίστρια που έβλεπε την εκπομπή, έκανε μια ανάρτηση γράφοντας πόσο τυχερός είναι ο Κούπερ.

Τα δυο αυτά γεγονότα έκαναν τις φήμες περί επανασύνδεσης να ξεκινήσουν! Ωστόσο, εμείς δεν πιστεύουμε πως μπορεί να είναι και πάλι μαζί, αφού υπάρχουν πολλά πρώην ζευγάρια που έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις και μετά το χωρισμό τους.

Η ανάρτηση της Ιλένιας για τον Ουγγαρέζο

Επανασύνδεση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς

"Με την Ιλένια αυτό που συνέβη ήταν ότι..." - "Έσπασε" την σιωπή του ο Ουγγαρέζος για την πρώην του

Στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής του MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφο του, Ιλένια Ουίλιαμς, για την οποία είχε αναφερθεί ξανά πριν λίγο καιρό, με αφορμή μια φωτογράφισή της.

«Αυτή την περίοδο, που στις 19 Οκτωβρίου κλείνουν δυο χρόνια από τον χαμό της μαμάς μου και σχεδόν τρία από τον χαμό του μπαμπά μου, μου λείπουν περισσότερο από ποτέ. Αυτό είναι αλήθεια. Απλά τώρα βιώνω το ότι περνούν όλα από τα χέρια μου.

Δεν βάζω στεγανά ούτε φίλτρα για την επόμενη μου σχέση. Με την Ιλένια αυτό που συνέβη ήταν ότι, επειδή είναι ένας πολύ μαχητικός χαρακτήρας και τότε ήμασταν μια ομάδα στον ΑΝΤ1 όπου επικεφαλής ήμουν εγώ και η Μαίρη, στο σπίτι ήταν η φάση περισσότερο ότι η Ιλένια ήταν η συνδικαλίστρια.

Και μου έλεγε, «δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες και εκείνο που είπες». Αυτό ήταν λάθος αλλά αυτό δεν επηρέασε τη σχέση μας».