Στα πατώματα η Ελένη Μενεγάκη την ώρα της εκπομπής της

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στα πατώματα η Ελένη Μενεγάκη την ώρα της εκπομπής της

Η σημερινή εκπομπή του ALPHA, «Ελένη» ξεκίνησε με τον πιο ευχάριστο τρόπο καθώς ο σκύλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε έρθει ως guest και μέσα σε όλα είχε ξαπλώσει φαρδύς πλατύς μπροστά από το πάνελ. Μάλιστα, καλεσμένη βρέθηκε και η Βάσω Λασκαράκη η οποία αποκάλυψε διάφορα για την σχέση της με τον Σουλτάτο.

Από την άλλη η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να "πειράξει" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο καθώς έλεγε στο σκυλάκι ότι το αφεντικό του ζηλεύει τη σχέση τους ενώ τον χάιδευε στο πάτωμα.

«Αγάπη θέλουν κι αυτά και λίγη προσοχή» είπε. «Είσαι ζηλιάρης τρομερός, φοβάσαι μην έρθει σε μένα» είπε στον Ουγγαρέζο ρωτώντας τον πώς τα βολεύει όταν πρέπει να ταξιδέψει.

«Ζηλεύεις όταν γυρνάει;» τον ρώτησε όταν εκείνος της εξήγησε ότι το σκυλί μένει στην πρώην κοπέλα του, Ιλένια Ουίλιαμς. Και έτσι ξεκίνησε μια ολόκληρη συζήτηση για τις σχέσεις με σκύλο αλλά και τι θα γίνει αν κάποιος σύντροφος της Ιλένιας θέλει τον Cooper.

«Αν δω τον Cooper να κάνει περισσότερες χαρές σε αυτόν θα ξενερώσω. Γενικά ο Cooper πάει στο φαγητό. Όπου βλέπει κοπέλα που μοιάζει με την Ιλένια πηγαίνει» ήταν η απάντησή του και στο αν ο σκύλος του προτιμά εκείνον ή την πρώην σύντροφό του.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Η απρόσμενη ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία αρκετά προσωπική ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, με αφορμή τον σκύλο του, τον Κούπερ.

Ο καιρός έχει περάσει και πλέον και οι δύο μιλάνε με μεγάλη άνεση για τον χωρισμό του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ξεκαθαρίσει πως την αγαπά πολύ και την εκτιμά σαν άνθρωπο, αλλά δεν του λείπει.

Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Ήθελα να σε ρωτήσω τον σκύλο τον είχες κάνει δώρο στο πρώην κορίτσι σου, χωρίσατε πως έμεινε σε σένα το σκυλάκι, ή το μοιράζεστε», είπε η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στην σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τη μεριά του, της απάντησε: «Έπρεπε στην αρχή που ο καθένας ήθελε τον χρόνο του, τον πήρα εγώ γιατί μπορούσα να τον πάω παντού. Είχα την ευχέρεια να πηγαίνω παντού με τον σκύλο και εδώ θα τον φέρω».