Αθηνά Οικονομάκου: «Τρόμος...» - Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

Η αποκάλυψη στο Instagram

Μια ημέρα μετά την τρίτη δόση εμβολιασμού, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα μέχρι να βεβαιωθεί πως είναι καλά.

Την είδηση έκανε γνωστή η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε ένα βίντεο από το σπίτι της.

Expand player

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την καραντίνα

«Από τα 300 μηνύματα που έχω δεχτεί τα 100 είναι με Covid. Καλή δύναμη εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να το περάσουμε όλοι ελαφριά. Να σας πω ότι εγώ τη γλίτωσα έτσι… Τώρα βγήκα από καραντίνα, πριν από δυο τρεις ημέρες. Γιατί είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα επιβεβαιωμένο. Τρόμος… Έκανα τρίτη δόση. Μήπως το περάσω… Γιατί θα το περάσω κανείς δεν θα γλιτώσει. Οπότε ας το περάσουμε ελαφριά. Καλή δύναμη, καλές γιορτές, καλή Πρωτοχρονιά» είπε η Αθηνά Οικονομάκου στα Instagram Stories της.

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Ονειρικό είναι το σπίτι που μένουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Το έχουν φτιάξει έτσι ώστε να είναι ο προσωπικός τους παράδεισος εκεί όπου θα περνούν χρόνο με τα δυο παιδιά τους μακριά από προβλήματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η μονοκατοικία τους είναι διώροφη και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που ενώνεται με την τραπεζαρία - δείτε μάλιστα την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τους - , αλλά και μεγάλο καταπράσινο κήπο όπου παίζουν οικογενειακώς το καλοκαίρι.

Η Αθηνά Οικονομάκου επίσης έχει φτιάξει το δικό της δωμάτιο με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της και δεν είναι λίγες οι φορές που μας το έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις της.

Όσον αφορά την διακόσμηση, τα χρώματα της είναι σε γήινα χρώματα, κάνοντας πιο φωτεινό το χώρο. Εντυπωσιακές επίσης είναι και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram από την ρομαντική απόδραση στο Γύθειο

Η πιο καυτή μαμά - Η νέα φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με θανατηφόρο μαύρο φόρεμα