Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram από την ρομαντική απόδραση στο Γύθειο

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram από την ρομαντική απόδραση στο Γύθειο

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της έχει αρχίσει και πάλι τις μικρές αποδράσεις μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, θα μπορούσε να θεωρηθεί πως είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον αγαπημένο της, αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να κάνουν μία μίνι απόδραση στο Γύθειο, από όπου και κατάγεται η ηθοποιός.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά αποφάσισε να ποστάρει πολλές φωτογραφίες από το πανέμορφο μέρος όπου διέμεναν, ενώ μας έδειξε και τα όμορφα μέρη που επισκέφθηκαν μαζί με τον σύζυγό της.

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - Ανάρτηση

Οικονομάκου - Ανάρτηση

Το τρυφερό φιλί στον Φίλιππο Μιχόπουλο

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν σήμερα (14/11) η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της σύζυγος Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος έχει την ονομαστική του εορτή. Έτσι, η ηθοποιός θέλησε να του ευχηθεί με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της και με τα δύο παιδιά της, τον Μάξιμο και τη μικρή Σιέννα - Ηλέκτρα.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η αγαπημένη ηθοποιός λοιπόν ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της προκειμένου να του πει και δημόσια τα χρόνια πολλά.