Χαρές στην οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της σύζυγος, Φίλιππος Μιχόπουλος, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Έτσι, η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος, τη μικρή Σιέννα - Ηλέκτρα.

Η μικρή Σιέννα έγινε λοιπόν 5 μηνών και έτσι η Αθηνά Οικονομάκου, όπως συνηθίζει να κάνει, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή της προκειμένου να της ευχηθεί.

Η ηθοποιός επέλεξε φέτος να απέχει από την τηλεόραση προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, ωστόσο στις πιο πρόσφατες δηλώσεις της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τη δούμε κάπου στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για τη γιορτή της

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει πριν λίγο καιρό την ονομαστική της εορτή και έτσι, οι αγαπημένοι φίλοι της και συγγενείς, έσπευσαν να της ευχηθούν με τον πιο υπέροχο τρόπο. Μάλιστα, ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος της έκανε και ένα πολύ ρομαντικό δώρο.

Λίγο μετά τις υπέροχες ευχές που δέχθηκε από την κολλητή της, Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους, το υπέροχο δώρο που έλαβε στο σπίτι από τον άντρα της.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, ενώ πριν από λίγο καιρό, προστέθηκε σε αυτή ένα ακόμα μέλος, η μικρή Σιένα, η οποία ήρθε για να τους αλλάξει εντελώς τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μιχόπουλος της έστειλε μία υπέροχη ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα, κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα την αγαπημένη ηθοποιό.

Αθηνά Οικονομάκου δώρο Φίλιππος Μιχόπουλος