Τσακώθηκαν Οικονομάκου - Λασκαράκη; Η ανάρτηση που βάζει τέλος στις φήμες

Τι έχει συμβεί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τσακώθηκαν Οικονομάκου - Λασκαράκη; Η ανάρτηση που βάζει τέλος στις φήμες

Πριν λίγες μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο κάποιος θέλησε να τη ρωτήσει αν έχει τσακωθεί με την Βάσω Λασκαράκη μιας και οι δυο τους έχουν καιρό να κάνουν κάποια κοινή ανάρτηση.

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους απλά δεν είχαν χρόνο να βρεθούν μέσα στο καλοκαίρι καθώς έκαναν διακοπές σε διαφορετικά μέρη.

Η οριστική διάψευση αυτής της φήμης ήρθε, όταν η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε στην Αθηνά Οικονομάκου για την ονομαστική της εορτή μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της.

Θυμίζουμε πως οι δύο ηθοποιοί είναι φίλες αλλά και κουμπάρες καθώς η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την Αθηνά Οικονομάκου

«Να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι μου όμορφο. Κι όμως, δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες οι δυο μας, μόνες μας… Και να πεις ότι δεν μας αρέσουν οι φωτογραφίες; Ούτε καν. Όμως όταν βρισκόμαστε οι δυο μας το μπίρι-μπίρι δεν αφήνει σχεδόν ποτέ χώρο για φωτό», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη.

Οικονομάκου - Λασκαράκη καυγάς

Αποκάλυψε για πρώτη φορά τις σχέσεις που έχει με τη μητέρα του Μιχόπουλου η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε φέτος να απέχει από την τηλεόραση για να αφιερωθεί στο μεγάλωμα τον παιδιών της και πιο πολύ της Σιέννα, που μετράει μόνο 3 μήνες ζωής. Η ηθοποιός ωστόσο, θα επικοινωνεί καθημερινά μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram.

Όπως χθες, που έκανε ένα Q&A, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Όπως για παράδειγμα, όταν την ρώτησαν πόσα κιλά ζυγίζει, λίγους μήνες μετά την γέννα της.

Ωστόσο, μια ερώτηση αφορούσε και τις σχέσεις που έχει με την πεθερά της και μητέρα του Φίλιππου Μιχόπουλου. Η Αθηνά Οικονομάκου δεν δίστασε να απαντήσει, λέγοντας καλύτερα λόγια.

«Είναι ο πιο διακριτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει... Αυτό τα λέει όλα! Την εκτιμώ βαθύτατα», είπε η ηθοποιός.

Αθηνά Οικονομάκου πεθερά