Αθηνά Οικονομάκου: Νέο στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη της

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Νέο στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη της

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της φαίνεται πως περνάει για δεύτερη φορά η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι πραγματικά αχώριστη με τη νεογέννητη κορούλα της. Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα νέο στιγμιότυπο, στο οποίο οι δυο τους έχουν ξαπλώσει αγκαλιά.

Μαμά και κόρη δείχνουν να μην θέλουν να ξεκολλήσουν η μία από την άλλη και γι΄αυτό το λόγο, η Αθηνά Οικονομάκου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες για το πώς περνούν την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία οι δύο τους έχουν ξαπλώσει και είναι έτοιμες να κοιμηθούν.

Η νέα ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με την κόρη της

Αθηνά Οικονομάκου κόρη

Αυτό το όνομα θα δώσουν Οικονομάκου - Μιχόπουλος στην κορούλα τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο την κορούλα του.

Μπορεί το ζευγάρι να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, θέλησε να αποκαλύψει το όνομα που θα πάρει η μικρούλα τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το όνομα μέσα από ένα κολιέ που της έφτιαξαν.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, είχε αποκαλύψει: «Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου».

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος όνομα κορης