Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου

Το δεύτερο παιδάκι της στον κόσμο έφερε πριν από λίγο η Αθηνά Οικονομάκου, με την ίδια να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η αγαπημένη ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, με την ίδια πριν μερικές μέρες να αποκαλύπτει και τα δύο ονόματα που πρόκειται να πάρει η μικρούλα.

Μάλιστα, ηθοποιός ανέφερε σε ένα πρόσφατο Q&A της, πως στους 9 μήνες έχει πάρει γύρω στα 16-17 κιλά.

Η κλινική λοιπόν στην οποία γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου γνωστοποίησε την ευχάριστη αυτή είδηση, κάνοντας συγκεκριμένα μία ανάρτηση στο Facebook.

Η ανάρτηση για την γέννα της Αθηνάς Οικονομάκου

«Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έφεραν στον κόσμο, στη ΓΑΙΑ, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τη βοήθεια του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, Θεόδωρος Λιακάκος, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαστολόγος».

Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου

Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A και να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για την εγκυμοσύνη της, την καθημερινότητά της και την οικογένειά της.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, είχε να κάνει και με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο την κορούλα της, αποκάλυψε πως δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο λόγω της εγκυμοσύνης, ξεκαθάρισε ωστόσο πως θα προσπαθήσει να το κάνει όσο πιο σύντομα μπορεί μετά τη γέννα.

«Δεν πρόλαβα να το κάνω το προηγούμενο διάστημα και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω αυτές τις μέρες. μιας και γεννάω. Θα το κάνω με το που γεννήσω όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσο για το θέμα επικινδυνότητας, δεν είμαι ειδήμων να απαντήσω, ωστόσο νομίζω ότι ναι, είμαστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά από τα λίγα που έχω ερευνήσει και έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, συνήθως οι εγκυούλες το περνάνε ελαφριά» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου εμβόλιο κορωνοϊού