Αθηνά Οικονομάκου: Τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της

Η αποκάλυψη που έκανε λίγο πριν γεννήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: Τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να προχωρήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους, μιας και θα υποδεχτούν σε λίγες μέρες την κορούλα τους.

Έτσι λοιπόν, η Αθηνά καθώς είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.

Σε ένα λοιπόν από όλα αυτά, η ίδια αποκάλυψε πως η κόρη της θα έχει δυο ονόματα, ένα αυτό της πεθεράς της και άλλο ένα που θα ξεκινά από “Σ”.

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

“Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω.

Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου¨.

Αθηνά Οικονομάκου τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της

Έτσι αντέδρασε ο γιος της, Μάξιμος, όταν του είπαν ότι περιμένει αδερφάκι

Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η ζωή με δύο μωράκια;

Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις σε όλα. Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν μπορεί να γίνουν όλα στην εντέλεια, οπότε θέτεις προτεραιότητες. Πέρα από την εγκυμοσύνη, που ευτυχώς είναι και αυτή πολύ καλή και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από την κλασική κούραση, το βάρος που νιώθεις και την υπνηλία τους πρώτους μήνες, προτεραιότητά μου τώρα είναι, τελειώνοντας τις εκκρεμότητες, να μείνω λίγο σπίτι με τον Μάξιμο, που είναι πια 3 χρονών.

Ανυπομονεί ο Μάξιμος για την άφιξη της μικρής;

Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δεν συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή. Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες.

Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζοντάς τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές.