Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό και οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

«Πόσο χαρούμενη πιστεύεις ότι είμαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό και οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου όπως έχει αποκαλύψει, μπορεί πλέον να μην διαθέτει άπλετο χρόνο μετά από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, ωστόσο αυτό δεν την σταματά από το να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιας και της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Έτσι λοιπόν, η ίδια έκανε γνωστό πως τις τελευταίες ώρες βρίσκεται εκτός Ελλάδας αφού ταξίδεψε με την παρέα της στο Άμστερνταμ, ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα στο instagram.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως πρόκειται για το πρώτο της ταξίδι μετά από την δύσκολη περίοδο της Πανδημίας. Σε μια ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο χαρούμενη πιστεύεις ότι είμαι που ταξιδεύω πρώτη φορά στο εξωτερικό μετά από 1,5-2 χρόνια».

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - Ανάρτηση

Χαρές στην οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της σύζυγος, Φίλιππος Μιχόπουλος, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Έτσι, η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος, τη μικρή Σιέννα - Ηλέκτρα.

Η μικρή Σιέννα έγινε λοιπόν 5 μηνών και έτσι η Αθηνά Οικονομάκου, όπως συνηθίζει να κάνει, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή της προκειμένου να της ευχηθεί.

Η ηθοποιός επέλεξε φέτος να απέχει από την τηλεόραση προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, ωστόσο στις πιο πρόσφατες δηλώσεις της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τη δούμε κάπου στο δεύτερο μισό της σεζόν.