Διακοπές στην Μύκονο για την Αθηνά Οικονομάκου - Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Άκρως καλοκαιρινή στο νησί των ανέμων

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διακοπές στην Μύκονο για την Αθηνά Οικονομάκου - Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά μητέρα καθώς πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Σιέννα. (Δείτε εδώ τρυφερές φωτογραφίες με την κορούλα της)

Μετά από αρκετό καιρό η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα να αφήσει στην άκρη για λίγο καιρό τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς είναι κι επιχειρηματίας ώστε να αφοσιωθεί 100% στις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της.

Ο κύριος λόγος που καθυστέρησαν τόσο τις διακοπές τους ήταν εξαιτίας της γέννας ωστόσο από την αρχή της εβδομάδας βρίσκονται όλοι μαζί στην Μύκονο.

Μάλιστα, ο Φίλιππος Μιχόπουλος ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο κοσμοπολίτικο νησί, περίμενε την στιγμή που θα έφταναν καθώς όπως είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου παλιότερα, δεν έφυγε για να μείνει μαζί της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου από τις διακοπές

Στο ξενοδοχείο είναι η Αθηνά Οικονομάκου

Διακοπές στην Μύκονο για την Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - Σιέννα

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για την γνωριμία της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Οκτώ ολόκληρα χρόνια είναι μαζί η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, με την ηθοποιό να θυμάται πως πρωτογνωρίστηκαν.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι ζει τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας και έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδάκια, τον Μάξιμο και την Σιέννα -δείτε εδώ το δεύτερο όνομα που θα πάρει η κόρη τους-.

Πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2017 το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο και μέτα από έναν χρόνο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Αθηνά και ο Φίλλιπος ήταν καλεσμένοι στην βάφτιση της κόρης ενός φιλικού ζευγαριού και εκεί συνάντησε πολλούς φίλους, ανάμεσα τους και οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στη γνωριμία του ζευγαριού το καλοκαίρι του 2013 στην Μύκονο.

Η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε λοιπόν εκείνη την μέρα και θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τα συγκεκριμένα αγαπημένα της πρόσωπα.

“Με αυτούς τους απίθανους τύπους γνώρισα τον άντρα μου… σχεδόν 8 χρόνια πίσω… Πόσο μου είχε λείψει να είμαστε όλοι μαζί πάλι” έγραψε χαρακτηριστικά.

Αθηνά Οικονομάκου ανάρτηση με Φίλιππο Μιχόπουλο