Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει στην κόρη της

«Την πήραμε και την ευχούλα μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε πριν από περίπου δύο μήνες η Αθηνά Οικονομάκου, με την ίδια να αποκαλύπτει τα ονόματα που πρόκειται να δώσει στην κόρη της.

Η αγαπημένη ηθοποιός εδώ και μερικές μέρες είχε αναφέρει πως η μικρούλα πρόκειται να πάρει το όνομα Sienna. Μάλιστα, η μικρούλα σαράντισε την Τρίτη για αυτό και η ηθοποιός με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, πήγαν στην εκκλησία προκειμένου να πάρει η κόρη τους την ευχή της.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την εκκλησία αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους και το δεύτερο όνομα που θα δώσει κόρη της. Συγκεκριμένα, θα πάρει τα ονόματα Sienna –Ηλέκτρα.

«Την πήραμε και την ευχούλα μας… Σιέννα Ηλέκτρα», έγραψε στη φωτογραφία η ηθοποιός.

Το instastory της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου το δεύτερο όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Ο τοκετός της

«Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε καλά. Εγώ είμαι καλά. Πολύ άυπνη, αλλά πολύ καλά. Βλέπω τα μηνύματά σας και θέλω να απαντήσω σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις στα γρήγορα. Γέννησα φυσιολογικά, είχα πάρει 17-18 κιλά. Έχω χάσει ήδη τα 7-8 κιλά. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της. Επειδή μου γράφετε όλες τι φοράω για να μαζέψει, δεν το γνωρίζω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να βάζω για να την κρατάει, που είναι ειδικό για λεχώνες; Εύχομαι με το καλό σε όλες τις μανούλες που γεννάνε αυτές τις μέρες. Εύχομαι με κανένα πόνο, γιατί εγώ σχεδόν το έζησα με κανένα πόνο και υπάρχει.

Οι πρώτες της δηλώσεις για τον ερχομό της κορούλας της

H ίδια δημοσίευσε μια σειρά από instastories λίγο μετά την γέννηση της κόρης της, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έχει λάβει.

"Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη.

Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα."