Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κορούλα τους

Καλά, δεν πάει το μυαλό σας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κορούλα τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο την κορούλα του.

Μπορεί το ζευγάρι να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, θέλησε να αποκαλύψει το όνομα που θα πάρει η μικρούλα τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το όνομα μέσα από ένα κολιέ που της έφτιαξαν.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, είχε αποκαλύψει: «Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου».

Αυτό είναι το όνομα της κορούλας Μιχόπουλου - Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος όνομα κορης

Με μπικίνι 12 μέρες μετά τη γέννα η Αθηνά Οικονομάκου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς είναι το σώμα της, μόλις 12 μέρες από τη γέννηση της αγαπημένης της κόρης.

Η ηθοποιός, που χθες έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αποφάσισε να ξεκινήσει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της και έτσι, έβαλε το μπικίνι της και ανέβασε στα social media την πιο υπέροχη φωτογραφία με την αλλαγή στο σώμα της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα από τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης ενώ στην άλλη μία σημερινή φωτογραφία.

Αθηνά Οικονομάκου κιλά εγκυμοσύνης

Οι πρώτες της δηλώσεις για τον ερχομό της κορούλας της

"Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη.

Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα."