Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η απάντηση στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο - «Πόσες ακόμα προσβολές...»

Είναι στεναχωρημένη μετά τις αναρτήσεις του....

Μετά τον πρώτο άσχημο τσακωμό τους, η σχέση Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη περνάει και πάλι κρίση. Ο τραγουδιστής που νοσεί από κορωνοϊό μαζί με τις κόρες του, σε χθεσινές του 30/12 αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram έκραξε το πρώην μουσικό του ταίρι.

Λίγες ώρες μετά τις αναρτήσεις αυτές, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου..... Κρίμα...».

Expand player

Στην συνέχεια με νέο post στο οποίο ανέβασε και μια από τις αναρτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη, θέλησε να εξηγήσει πως δεν καταλαβαίνει τι έκανε λάθος, αφού του έστειλε και προσωπικό μήνυμα για να του ευχηθεί περαστικά, λέγοντας του μάλιστα πως να κάνει και πάλι τεστ για να είναι μαζί στον τελικό του J2US.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό», έγραψε χαρακτηριστικά.

H ανάρτηση της Ψυχαράκη για τον Βαρθακούρη

Η ανακοίνωση για τον μεγάλο τελικό μετά την έξαρση κρουσμάτων στους συμμετέχοντες

Με Νίκο Αλιάγα και ΜΕΛΙSSES ο φαντασμαγορικός τελικός του υπερ-show «Just the 2 of Us» ανήμερα την Πρωτοχρονιά!

Το «Just the 2 of Us», το μεγαλύτερο υπερθέαμα της ελληνικής τηλεόρασης, φτάνει στο τέλος του, ανήμερα την Πρωτοχρονιά! Στον τελικό, το Σάββατο 01 Ιανουαρίου στις 20.00, το show που κέρδισε την αγάπη του κοινού μας φέρνει ένα μοναδικό live, με πολλές εκπλήξεις και guest εμφανίσεις. Η βραδιά του τελικού δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, γεμάτη λάμψη, χαρά, πάθος, κέφι, συγκίνηση, μουσική, χορό, και πολύ πολύ τραγούδι.

Ο λαμπερός Νίκος Κοκλώνης, σαρωτικός όπως πάντα, με την άνεση και την απίθανη ενέργειά του, θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, στο άκρως πρωτοχρονιάτικο σκηνικό που θα σημάνει και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Στον τελικό του «J2US» ως special guest θα εμφανιστεί ο Νίκος Αλιάγας, σε ρόλο κριτή. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος, έμπειρος παρουσιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφος, θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής για να αξιολογήσει τις εμφανίσεις των φιναλίστ. Παράλληλα, θα τον δούμε και σε επιπλέον ρόλο έκπληξη!

Οι «ΜΕΛΙSSES», το #1 συγκρότημα και ο πολυτάλαντος Xρήστος Μάστορας θα βρεθούν στη λαμπερή σκηνή του «Just the 2 of Us». Το συγκρότημα που έχει ταράξει τα νερά της ελληνικής δισκογραφίας, με τα 320.000.000 views στο YouTube, τα 70.000.000 streams στο Spotify ,τα 25 βραβεία, τις δεκάδες ραδιοφωνικές επιτυχίες και τις 1300 συναυλίες , θα πραγματοποιήσει μία μοναδική και σπάνια εμφάνιση παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και με μοναδικές και ανατρεπτικές διασκευές γνωστών κομματιών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα 12 έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού στο J2US - Θα βγει στον αέρα του ALPHA ο τελικός;

Βγήκε το μοριακό τεστ της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη - Η ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες