Βγήκε το μοριακό τεστ της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη - Η ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες

Τι έδειξε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγήκε το μοριακό τεστ της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη - Η ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης με αποτέλεσμα να προσκληθεί αναστάτωση στο J2US, με τους ανθρώπους μπρος και πίσω από τις κάμερες να κάνουν συνεχώς τεστ κορωνοϊού. Ανάμεσα τους και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία είχε έρθει σε πιο κοντινή επαφή μαζί του.

Το τελευταίο λοιπόν τεστ που έκανε ήταν το μοριακό και όταν βγήκε ανακοίνωσε το αποτέλεσμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του τεστ της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη λοιπόν βρέθηκε αρνητική στον κορωνοϊό κάτι που σημαίνει πως ο τελικός του J2US αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό τη θέση του Χάρη Βαρθακούρη, θα πάρει ο STAN, ενώ αν βρισκόταν θετική και η Άννα Μαρία, σύμφωνα με τις ψήφους, τη θέση του ζευγαριού, θα έπαιρναν οι Τζέιμς Καφετζής και Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Βγήκε το μοριακό τεστ της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα (δείτε εδώ την είσοδό του), δε θα μπορούσε να μη συνοδευτεί από αποκαλύψεις και αυστηρά σχόλια για τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Ένα από αυτά τα πρόσωπα ήταν και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, στην περσινή σεζόν είχε πάρει μία συνέντευξη στην Άννα Μαρία στο πλαίσιο του Big Brother η οποία διήρκησε μία ώρα. Από τη μία ώρα μόνο τα 5 λεπτά γινόταν να προβληθούν καθώς τα υπόλοιπα όπως είπε ήταν ακατάλληλα.

«Με την Άννα Μαρία, προς το τέλος του Big Brother έχω κάνει μια συνέντευξη μία ώρα. Από αυτή τη μία ώρα που έκανα, μόνο 5 λεπτά μπορούσαν να βγουν στον αέρα. Τα υπόλοιπα θα μας συλλάμβαναν. Δεν θέλω να πάω παραπέρα γιατί μπαίνω σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα συμπεριφορών. Από τη μία ώρα μόνο τα πέντε λεπτά επιτρεπόντουσαν. Τα υπόλοιπα έπρεπε να φτιάξουν και το στούντιο.

Ένας από τους λόγους που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΪ ήταν ότι είχα συγκεκριμένη άποψη για δύο πρόσωπα. Το ένα ήταν η συγκεκριμένη. Η μόνιμή μου πρόταση ήταν ότι θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι για την ίδια, για το καλό της εκπομπής και αυτό ξέροντας ότι στο περσινό Big Brother πούλαγε, αλλά πρέπει για πολλούς λόγους, αυτούς που έλεγα.

Το θέμα είναι η εκρηκτικότητα που έχει και τα πάνω κάτω. Πάνω κάτω τέτοια δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Για να μην πάω περαιτέρω και εμπίπτουμε σε άλλες καταστάσεις, αυτή είναι η καλύτερη version που βλέπουμε από την Άννα Μαρία και από τον Χάρη», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.