Αδυνατισμένος και αλλαγμένος - Επέστρεψε στο Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αδυνατισμένος και αλλαγμένος - Επέστρεψε στο Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA επέστρεψε και πάλι ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Δευτέρας 6/12 μετά από την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου τον υποδέχτηκε αρκετά τρυφερά ενώ ο ίδιος φαινόταν αρκετά ανανεωμένος και χαρούμενος που βρισκόταν ξανά μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας του, ενώ έπλεξε και το… εγκώμιο της Κατερίνας Καινούργιου. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έπαθε σηψαιμία και μίλησε για το πολύ δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε φέτος.

Η άφιξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στην «Super Κατερίνα»

"Κόλαφος" ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τι ριάλιτι είναι αυτά που κάνει φέτος ο ΣΚΑΙ;»

Με αφορμή την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον κορωνοϊό καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί, μίλησε το Σάββατο 4/12 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα γκουντ».

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: Στην πρώτη περιπέτεια με την υγεία μου, με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο. Έκτοτε πίστευα ότι αυτό ήταν μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα και πως από εκεί και πέρα θα χαιρόμουν.

Δεν πίστευα ότι άλλες δύο φορές θα έκανα το ίδιο εγχείρημα. Άρα η γάτα που έχω, από τις εφτά ζωές μέσα μου έχει καταναλώσει τις τρεις. Και συνέχισε λέγοντας: «Αγαπάω τον ΣΚΑΙ κι ας φαίνεται ότι του έχω ένα άχτι.

Τι ριάλιτι είναι αυτά που κάνει φέτος ο ΣΚΑΙ βρε παιδιά; Τα μαγειρικά; Τι αποτυχία είναι αυτή με τα μαγειρικά ριάλιτι… Το έχουμε το μαγειρικό τι την θέλετε την επανάληψη… Το Survivor γιατί πήγε καλά; Αν φέτος μου κάνει μια «θλιβερή» επανάληψη, δεν θα πάει καλά. Θεωρητικά το λέω. Η μουσική εκπομπή πέρσι με άφωνα παιδιά τι ήταν αυτό;».