Στα 12 έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού στο J2US - Θα βγει στον αέρα του ALPHA ο τελικός;

Ποιοι βρίσκονται ανάμεσα στους νοσήσαντες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα 12 έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού στο J2US - Θα βγει στον αέρα του ALPHA ο τελικός;

Μπορεί η Άννα Μαρία Ψυχαράκη να βγήκε αρνητική,παρόλο που ήρθε σε επαφή με τον Χάρη Βαρθακούρη που βγήκε θετικός ωστόσο, άλλοι στο J2US δεν στάθηκαν τυχεροί με αποτέλεσμα τώρα να νοσούν από κορωνοϊό. Τα κρούσματα στο show έχουν φτάσει τα 12 και όπως φαίνεται όλο και θα αυξάνονται. Τα πρόσωπα που νοσούν είναι τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Απώλειες από το J2US λόγω κορωνοϊού

Από τον ιό δεν γλίτωσε ούτε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία διαμένει σε ένα δωμάτιο της μονοκατοικίας της στην Βούλα. Ευτυχώς το σπίτι είναι αρκετά μεγάλο και μπορούν να βρίσκονται μέσα τόσο η τραγουδίστρια όσο και τα παιδιά της, που ευτυχώς είναι μια χαρά, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο.

Έτσι λοιπόν υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, αφού θα έχουμε πολλές σημαντικές και μεγάλες απώλειες από το πλατό.

Η αντίδραση της Βανδή πίσω από τις κάμερες του J2US μετά το σκηνικό με τον Αδαμαντίδη

Οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως να περάσουν το βράδυ των Χριστουγέννων με την Δέσποινα Βανδή και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Η μουσική αυτή συνάντηση στο j2us είχε διαφημιστεί πολύ και ήταν απολύτως λογικό αφού πρώτη φορά θα βλέπαμε μαζί δυο τόσο σημαντικούς αλλά και ταυτόχρονα διαφορετικούς καλλιτέχνες να ενώνουν τις φωνές τους.

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν, βέβαια, πάνω στην σκηνή το ντουέτο αυτό σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στον κόσμο. Ο τραγουδιστής φάνηκε από την αρχή πως δεν ήταν και στα καλύτερά του. Του έπεσε και το μικρόφωνο. Η Βανδή προσπαθούσε να το σώσει αλλά... τι άλλο να κάνει κι αυτή; Σπαθιά να καταπιεί;

Πολλοί θα περίμεναν η Δέσποινα να κάνει μεγάλη φασαρία μετά πίσω από τις κάμερες αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr η τραγουδίστρια αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και απόλυτα επαγγελματικά. Δεν παραπονέθηκε για τίποτα ούτε αναφέρθηκε στο περιστατικό.

Μάλιστα, στάθηκε δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη και προσπάθησε να τον καθησυχάσει για όσα γράφονταν στο twitter εκείνη την στιγμή.