Για πρώτη φορά όλα τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό σε μια φωτογραφία

Η όμορφη οικογενειακή στιγμή

Ακόμα ένα θύμα του κορωνοιού υπήρξε και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, με την κατάσταση της υγείας του να προκαλεί ανησυχία στην βασιλική οικογένεια. Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα φαίνεται να απασχολεί αρκετά την κοινή γνώμη εξαιτίας της συζύγου του πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία φαίνεται να πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα του 2021 μακριά από το πριγκιπάτο.

Αυτή την φορά το όνομα του πρίγκιπα Αλβέρτου συνδέεται με τα παιδιά του καθότι για πρώτη φορά τα βλέπουμε να ποζάρουν μαζί σε μια φωτογραφία.

Expand player

Τα τέσσερα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου για πρώτη φορά σε φωτογραφία

Η Τζασμίν Γκριμάλντι, η 29χρονη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου που απέκτησε από τη σύντομη σχέση του με την Αμερικανίδα Ταμάρα Ροτόλο, μοιράστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα αγαπημένα της στιγμιότυπα από την χρονιά που πέρασε.

Σε μία από αυτές, η Τζασμίν αγκαλιάζει τα τρία ετεροθαλή αδέλφια της: τον 18χρονο Αλεξάντερ Γκριμάλντι, τον γιο του πρίγκιπα Αλβέρτου με τη Νικόλ Κοστ και τα 7χρονα δίδυμα, πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, τα παιδιά του με την πριγκίπισσα Σαρλίν.

Η απίστευτη στιγμή ανάμεσα σε Άννα Βίσση και πρίγκιπα Αλβέρτο

Η Άννα Βίσση, αποθεώθηκε στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο το βράδυ του Σαββάτου 25/9, σε μια ιδιαίτερη συναυλία, στην οποία ακόμα και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μαζί της το τραγούδι "Δώδεκα".

Η τραγουδίστρια μάγεψε με τη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες τους Έλληνες του Μονακό, τους απανταχού θαυμαστές της, καθώς και όσους ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο μόνο για να την απολαύσουν επί σκηνής.

Να σημειώσουμε για να πάει κάποιος στην εν λόγω συναυλία της Άννας Βίσση, χρειάστηκε να πληρώσει τριψήφιο ποσό για το εισιτήριο.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ανέβασε στη σκηνή τον πρίγκιπα Αλβέρτο και χόρεψαν μαζί το θρυλικό πλέον κομμάτι της, «12».

«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β 'του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το Salle des Etoiles μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο ο Χρύσανθος Πανάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ταραχή στη βασιλική οικογένεια - Έδιωξε τον πατέρα του από το παλάτι

Πένθος για τον Πρίγκιπα - Μαυροφορεμένη στην κηδεία η βασιλική οικογένεια