Νίκος Χαρδαλιάς: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του ανήμερα της ονομαστικής της εορτής

To τρυφερό στιγμιότυπο

Σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον Νίκο Χαρδαλιά, καθώς έχει την ονομαστική της εορτή η κόρη του, Ιωάννα. Μπαμπάς και κόρη έχουν μια τέλεια σχέση και συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, εκφράζοντας συνεχώς την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. (Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ιωάννας Χαρδαλιά για τα γενέθλια του μπαπά της!)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, με αφορμή την σημερινή ημέρα, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη του δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Expand player

Οι δημόσιες ευχές του Νίκου Χαρδαλιά για την κόρη του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία μπαμπάς και κόρη ποζάρουν μαζί στα χιόνια και έγραψε:

«Χρόνια πολλά στην Ιωάννα της ζωής μου! Όμορφο και μοναδικό να είσαι γονιός, ξεχωριστό να είσαι και να νιώθεις περήφανος πατέρας!»

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Νίκο Χαρδαλιά

Γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1968 στον Βύρωνα και κατάγεται από τη Γρανίτσα Ευρυτανίας. Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Το 1994 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ και τον υποψήφιο Δήμαρχο τότε, Δημήτρη Δράκο, ενώ το 1998 κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και συγκεντρώνει ποσοστό 31,9% και 48,9% στον α’ και β’ γύρο αντίστοιχα.

Τον Οκτώβριο του 2002, εξελέγη Δήμαρχος Βύρωνα, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και από το 2003 έως το 2014 υπηρέτησε αυτή τη θέση και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Στις 19 Ιουλίου του 2019, διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Νίκου Χαρδαλιά

Οργισμένη η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά - «Ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας»