Σπάραξε στο κλάμα ο Βασίλειος Κωστέτσος στον αέρα του Πρωινού - «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό»

«Δε μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω, συγγνώμη»! Έκλεισε το τηλέφωνο

Μετά τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Πρωινό και συγκλόνισαν τον Γιώργο Λιάγκα, ακόμη ένα περιστατικό "πάγωσε" τους πάντες στο πλατό. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Γιαννακίδη ο οποίος με ιδιαίτερο τρόπο στον best σατίρισε την είδηση πως 57χρονος καρδιοπαθής από την Αμερική είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, στον οποίο πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση καρδιάς ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου.

«Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;» είπε στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να ξεσπάσει μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Expand player

Στο Πρωινό λοιπόν μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια, καθώς και ο ίδιος αντιμετωπίζει πρόβλημα και θα χρειαστεί σε λίγα χρόνια να κάνει ξανά χειρουργείο.

Οι δηλώσεις του Κωστέτσου με δάκρυα στα μάτια

«Η είδηση μου κίνηση το ενδιαφέρον, γιατί είμαι παθών, με ενδιαφέρει αυτή η εξέλιξη γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναυποβληθώ πάλι σε εγχείρηση. Μου έχουν δώσει μία διορία 15 χρόνων. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς. Δε μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω, συγγνώμη...» είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος και έκλεισε το τηλέφωνο.

Στην συνέχεια επικοινώνησε ξανά με την εκπομπή και ανέφερε «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα. Μιλάμε για ζωή των ανθρώπων, είναι απαράδεκτο. Χιούμορ είναι άλλα πράγματα. Δε μπορώ να ακούω “τι τη θέλει την καρδιά του χοίρου και είναι γουρουνόκαρδος”. Είναι δυνατόν; Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα έπρεπε να τον σταματήσει από σήμερα. Δεν δέχομαι τέτοιο χιούμορ».

Η φωτογραφία του Βασίλειου Κωστέτσου με την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Περίπου τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα, που ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Έκτοτε, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας γιορτάζει κάθε χρόνο αυτή την επέτειο και τη ζωή του που πήρε πίσω.

Ο σχεδιαστής, θέλησε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα, δημοσιεύοντας στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ουλή από το σοβαρό χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε.

"13 Μαΐου 2017… Όταν "έφυγα”… & "ξαναγύρισα”… Πέρασαν 4 χρόνια… τόσο λίγο & ταυτόχρονα τόσο μακριά…. μέσα σε τέσσερα χρόνια συνέβησαν τόσα πολλά! Αναθεώρησα και ακόμα αναθεωρώ ανθρώπους και καταστάσεις…".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλειος Κωστέτσος: Γονατίζει με φόντο την καμμένη γη - Η ανάρτηση στο Instagram

Απίστευτο κράξιμο του Βασίλειου Κωστέτσου σε ξανθιά κυρία της τηλεόρασης