Απίστευτο κράξιμο του Βασίλειου Κωστέτσου σε ξανθιά κυρία της τηλεόρασης

«Θέλει η π…. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο κράξιμο του Βασίλειου Κωστέτσου σε ξανθιά κυρία της τηλεόρασης

Έξαλλος έγινε ο Βασίλειος Κωστέτσος με μια ξανθιά κυρία της τηλεόρασης, η οποία όπως σχολίασε ο ίδιος, αφού ανέβασε δυο τρία stories στο προφίλ της στο Instagram, τώρα ανεβάσει στιγμές από τις χλιδάτες καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο σχεδιαστής με αφορμή τις δραματικές στιγμές που έζησε η χώρα μας με τις φωτιές, έκραξε -χωρίς να την κατονομάζει- κυρία που «είναι στον κόσμο της» και κάνει προκλητικές αναρτήσεις χωρίς να σκέφτεται τους πυρόπληκτους.

Αρχικά, ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε: «Και αφού ανέβασαν δύο τρία post συμπαράστασης και θλίψης στα social.. δεν μπόρεσαν να κρατηθούν! Και ξεκίνησαν… τα προκλητικά για τις ημέρες post από τις χλιδάτες διακοπές τους! Sorry αλλά θα τα πω! Μην με παρεξηγήσετε! Θέλει η π…. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!! Το είπα» και λίγο αργότερα σε story σημείωσε: «Μου στέλνουν συνέχεια κάτι φίλοι stories μιας ξανθιάς πανελογλάστρας! Πόσο στην κοσμάρα της είναι! Έλεος πανελογλάστρα μου! Έλεος!».

Στην συνέχεια ανέφερε πως φίλοι του, του στέλνουν stories που ανεβάζει η εν λόγω κυρία, με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να γίνεται περισσότερο έξαλλος και να συνεχίζει να ξεσπά και να τα λέει έξω από τα δόντια.

Οι αναρτήσεις του Βασίλειου Κωστέτσου και το κράξιμο

Απίστευτο κράξιμο του Αιμίλιου Κωστέτσου σε ξανθιά κυρία της τηλεόρασης

κράξιμο του Βασίλειου Κωστέτσου

Ξέσπασε ο Βασίλειος Κωστέτσος με τους celebrities

Ο ίδιος συγεκριμένα αναφέρθηκε σε εκείνους που δεν σέβονται τον πόνο των πυρόπληκτων και αντί αυτού δημοσιεύουν τις διακοπές τους τα social media. Αντίθετη στην άποψη του Βασίλειου Κωστέτσου ωστόσο είναι η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Έλεος!…….celebrities του……Μαζευτείτε!….ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ αν η Παιδεία σας σας δίδαξε αυτά.

Influencers.. TV γλάστρες.. Duck Faces.. και Μη!… Κόφτε το… Λίγη Τσίπα… Θα πάτε και του Χρόνου…. Σε χλιδάτα πεντάστερα…. Νησιά… Η Ελλάδα ζει μια τραγωδία! Η Ελλάδα πενθεί».