Έξαλλη η Κατερίνα Στεφανίδη - «Αν δεν αναρτήσεις για τις φωτιές...»

H οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Κατερίνα Στεφανίδη - «Αν δεν αναρτήσεις για τις φωτιές...»

Φανερά ενοχλημένη ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη στην νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αναφερόμενη στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τις φωτιές στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η ολυμπιονίκης, λίγες μέρες μετά τον τελικό της στο Τόκιο, σχολίασε την αντιμετώπιση του θέματος από τα social media, σχολιάζοντας πως δεν είναι ανάγκη να ανεβάσει κανείς για τις φωτιές προκειμένου να φανεί συνειδητοποιημένος.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη για τις φωτιές

«Φαίνεται κάποιοι να πιστεύουν ότι αν δεν αναρτήσεις για τις φωτιές δεν σε ενδιαφέρουν ενώ αν αναρτήσεις είσαι ισάξιος πυροσβέστη», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Όλα όσα δεν ήξερες για την Κατερίνα Στεφανίδη

Είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Το 2016 έφτασε στην κορυφαία στιγμή της καριέρας της κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο με άλμα στα 4,85 μ. Έχει ρεκόρ 4,91 μέτρα στον ανοιχτό και 4,90 μέτρα στον κλειστό στίβο.

Κατερίνα Στεφανίδη η πρώτη της ανάρτηση μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στους Ολυμπαικούς Αγώνες

Επίσης αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2016 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ (με 4,81 μ.), πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού το 2017 (με 4,85 μ.) και πρωταθλήτρια κόσμου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο το 2017, με επίδοση 4,91 μ. που την τοποθετεί στην πέμπτη θέση του άλματος επί κοντώ όλων των εποχών. Αναδείχθηκε καλύτερη αθλήτρια του στίβου στην Ευρώπη για το 2017.Έχει καταγωγή από το Κομπότι Άρτας

Άλλες σημαντικές επιτυχίες της ήταν η τριτη θέση το 2016 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και η δεύτερη θέση το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 και στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Κλειστού το 2015.Η Στεφανίδη γεννήθηκε στην Αθήνα, και φοίτησε στο 1ο γυμνάσιο της Παλλήνης όπου και κέρδισε τα εθνικά πρωταθλήματα.