Βασίλειος Κωστέτσος: Γονατίζει με φόντο την καμμένη γη - Η ανάρτηση στο Instagram

«ο θυμός μου ήταν και είναι τόσο μεγάλος για...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλειος Κωστέτσος:  Γονατίζει με φόντο την καμμένη γη - Η ανάρτηση στο Instagram

Οι φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν σε όλη την Ελλάδα άφησαν ανυπολόγιστες ζημιές πίσω τους καθώς οι κόποι τόσων ανθρώπων έγιναν στάχτη από την μια μέρα στην άλλη, αμέτρητες δασικές εκτάσεις κάηκαν αλλά έχασαν την ζωή τους και άλλα τόσα ζωάκια.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να εκφράσουν τον πόνο, την θλίψη αλλά κα την δυσαρέσκεια ήταν και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα καθώς βρέθηκε στην Βόρεια Εύβοια.

Ο γνωστός σχεδιαστής έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Γονάτισα….. Έκλεισα τα μάτια μου κρατώντας τα δυο μου χέρια σφιχτά στο πρόσωπο μου και είπα….Παναγία μου! Βάλε μυαλό στους ανθρώπους….. Η Καταστροφή καταστρέφει και την ψυχή μας….. Δεν Δάκρυσα….ο θυμός μου ήταν και είναι τόσο μεγάλος για την αναισθησία που διακρίνει…..κάποιους ανθρώπους… Το θέαμα Δεν περιγράφεται με λόγια…ούτε τα αισθήματα που Νοιώθω…. Ας είναι το τελευταίο έγκλημα στην Ελλάδα μας…. Ας Αγαπήσουμε Επιτέλους αυτό τον Άγιο Τόπο……»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου

Ξέσπασε ο Βασίλειος Κωστέτσος με τους celebrities - «Η Ελλάδα ζει μια τραγωδία! Ντροπή και αίσχος»

Σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι είναι όλοι με τις δραματικές εξελίξεις σχετικά με τις πυρκαγιές στην χώρα μας. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ξεσπάσει δημόσια είναι και ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο ίδιος συγεκριμένα αναφέρθηκε σε εκείνους που δεν σέβονται τον πόνο των πυρόπληκτων και αντί αυτού δημοσιεύουν τις διακοπές τους τα social media. Αντίθετη στην άποψη του Βασίλειου Κωστέτσου ωστόσο είναι η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για τις φωτιές

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Έλεος!…….celebrities του……Μαζευτείτε!….ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ αν η Παιδεία σας σας δίδαξε αυτά.

Influencers.. TV γλάστρες.. Duck Faces.. και Μη!… Κόφτε το… Λίγη Τσίπα… Θα πάτε και του Χρόνου…. Σε χλιδάτα πεντάστερα…. Νησιά… Η Ελλάδα ζει μια τραγωδία! Η Ελλάδα πενθεί».