«Κατονομάζει και μάρτυρες» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου της Ιωάννας Τούνη για τη μήνυση στον Μ.Κ.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Με μορφή «χιονοστιβάδας» έρχονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη, ειδικά μετά την αποκάλυψη του ονόματος του ανθρώπου που φέρεται να διέρρευσε το βίντεο της influencer.

Η Ιωάννα Τούνη κατέθεσε μήνυση κατά του Μ.Κ., ενώ οι δικηγόροι της, μιλώντας στο Super Κατερίνα εξήγησαν πως θα απευθυνθούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να ριχθεί φως στον τρόπο που το βίντεο διέρρευσε και διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Expand player

Ο Ανασταάσιος Ντούγκας, συνήγορος της Ιωάννας Τούνη, μιλώντας στο Real Fm 107,1., εξήγησε πως μέσα στη νέα μήνυση «κατονομάζουμε και μάρτυρες», χωρίς βέβαια να δώσει παραπάνω στοιχεία για την υπόθεση.

Το μόνο που συμπλήρωσε στο τέλος ήταν ότι τώρα βρήκε τη δύναμη για να δώσει όλες αυτές τις λεπτομέρειες, ενώ τόνισε πως ίσως βρήκε δύναμη από την υπόθεση της 24χρονης που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Σπάει» τη σιωπή του ο Μ.Κ. για την Ιωάννα Τούνη - «Έχω διασυρθεί»

Με μία δήλωση που έκανε το πρωί της Τετάρτης (19/1) στο Πρωινό, ο Μ.Κ., ο άνδρας που κατηγορεί η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του ροζ βίντεο, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως έχει πίστη στη δικαιοσύνη και πως τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από όσα γράφονται για εκείνον.

«Τις τελευταίες ημέρες βλέπω το όνομά μου και το πρόσωπό μου να περιφέρονται ανενόχλητα σε σχόλια και δημοσιεύσεις διαφόρων ανθρώπων που δε με ξέρουν και δε γνωρίζω. Έχω διασυρθεί σαν όλοι οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν να είναι αληθείς εκ των προτέρων. Έχω κριθεί ήδη ένοχος από αυτούς για κάτι που δεν έχω διαπράξει και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν κι αυτοί που με κατηγορούν.

Νιώθω απογοήτευση και απέραντη λύπη. Εγώ όμως δε φοβάμαι, θα δώσω τον αγώνα μου νομικά όπως το επέλεξα από την αρχή και έχω πίστη στη δικαιοσύνη η οποία είμαι σίγουρος ότι θα αποδοθεί όσο κι αν αργεί. Είμαι συνάμα τυχερός που έχω τη στήριξη και την αγάπη της οικογένειάς μου και πολλών άλλων ανθρώπων καθώς η αληθινή ζωή είναι έξω από το Instagram», είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κόλαφος» ο Ηλίας Γκιώνης κατά της Ιωάννας Τούνη - «Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή...»

Με δάκρυα στα μάτια ο Αλεξάνδρου για την υπόθεση της Τούνη - «Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο...»